![]() |
Ben Sesinde Kendimi Bıraktım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Ben Sesinde Kendimi Bıraktım..Dur dediğini hatırlıyorum ben giderken ![]() ![]() Sesim kısıktı cevap veremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çığlıklarım içime gömüldü Yokluğun derindi ulaşamadım ![]() ![]() Sana yakın olduğum kadar uzaktım ![]() ![]() Ruhumun uçurtması takıldı dilime Söylenmesi gerekenleri söyleyemedim ![]() ![]() Gözlerimi kaçırdım gözlerinden ; gözlerin takılı kaldı göğüs ****sime ve deldi geçti beni ![]() ![]() Çırpınışlarım karaya vuran bir balık gibiydi ![]() ![]() Yinede sustum ![]() ![]() Gelirim diyemedim Senden bir şehir yarattım, içinde ağlayan çocuklar ![]() ![]() Ben sesinde kendimi bıraktım, Tüm anlamlar da çoğalttım seni ![]() ![]() Ben seni bir çocuğun acılarını içine çekip gözlerinden bıraktığı gözyaşları gibi sevdim ![]() ![]() Sana aşığım dediğinde, cevabım bir öpücük oldu ![]() ![]() Şimdi ben dur demişken sana ![]() ![]() Cevabın bir öpücük mü olur dersin? Demiştim ya sevgili ![]() Beynimde intihar çiçekleri açmış, Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım, Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim, 1 2 3 tıp! Daha kaç hakkım kaldıki yaşamaya?
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|