Acıları kurutmalısınyüreğindeki sayfalardaUmut olmalıheyecan olmalı kahverengi gözlerinde Hüzünlerden kederlerden uzak olmalısınHayat bulmalısınhuzur dolmalısın işte yaşamak bunefes almak bu demelisin Gözlerimi düşündükçe daha fazla sevmelisin Bende seni senin gibi öyle sevmeliyimKorktuğumda sıkıca sarılabilmeliyim sanaÜşüdüğümde soğuktan titrediğimde Sen ısıtmalısın beni yüreğinle Çocuklaşıp ağladığımda okşamalısın saçlarımıTesellim olmalısın tesellin olmalıyımYüreğinde merhamet düşüncelerinde vicdan olmalıBütün güzelliklere kalbinde yer açmalısınDüşenlerin dostugülenlerin huzuru Ağlayan herkesin umudu olmalısınYağmurlar gibi yağmalısınbir adım geleneŞimşekler gibi çakmalısınkaranlıkta gezene Güneş gibi doğmalısıngaribanın gönlüneYıldırım gibi düşmelisinzalimlerin üzerine Sen hep böyle olmalısınBen seni sevdiğimden gurur duymalıyım Acılara gülümseyebilmelisin Hayat denizinden attığın her oltaya Gülücükler takılmalıumutlar yakalamalısınUmutların bugün doğmuş bebek gibi olmalı Geçen her zaman büyütmeli onları Bazen küçük bir tebessümün yaşatmalı beni Bazan da koca bir yürekten akan sevginSevdamız sınırsız ve ölümsüz olmalı Biz toprak olsakta sevgimiz dillerde dolaşmalıNe varsa hayata dair paylaşmalısın benimle Acılarınısevinçlerini vede korkularını bilmeliyimGözyaşlarımızı gizlemeden ağlayabilmeliyizSevinçlerimizi paylaşıp gülebilmeliyizKorkularını anlatmalısın hiç çekinmeden Korktuğunda hiç kimselerin bilmediği sığınağın olmalıyımKorkuları birlikte yenmeliyizSevmediklerini söyleyebilmelisin banabende sana İçimde olmalısın yanımda yoksan bile Hissetmeliyim varlığını fizanda olsan yinede Tutkunsamyanıksam sevdalıysam sana Bedeli ölüm olmamalıyaşatmalı beni Senin vazgeçilmezin ben olmalıyım Sende benim vazgeçilmezim olmalısın Paylaşmak istemediğin tek varlık ben olmalıyım Sen paylaşılmazım olmalısın Beni her şeyimle kabullenmelisin ben buyumböyleyim diyebilmeliyim korkusuzca Hüzünlendiğimde huzur bulduğum kucakMutluluğumda sarıldığım beden olmalısınBütün şarkılarım sana hitap etmeli İç çekmelerimin nedeni Şiirlerimin ilhamı Bütün sohbetlerimin konusu sen olmalısınBir anda dort mevsimi yaşatmalısın banaSevginle kış ortasında baharı getirmelisinBeni düşündüğünde güneş doğmalı şehre Bir daha asla batmamalıBedenindeki bütün hücrelerimde sen olmalısınDamarlarımda sen dolaşmalısınDamarlarında dolaşmalıyım kan yerine Hücrelerinde hissetmelisin beni bende seni Canım olmalısın sen yaşatmalısın beni Canın olmalıyım ben yaşatmalıyım seni sen ve ben olmamalı Türkçe’de ve diğer dillerdeBiz olmalıyız yalnızca biz Tek yürektek bedenTek can olmalıyızBen benisende yaşamalıyım Sende senibende yaşamalısınMasallar anlatmalısın aşka dairSevdalar işlemelisin yüreğinle yüreğime Ayrılık kelimesi geçmemeli sözlerinde Sen saçlarımı okşarken yanımdayken bileYüreğimdeki denizlerdenhasret şiirleri haykırmalıyım Bütün çılgın dalgalarfısıldamalı kulağına Kahverengi gözlerin yaşamamın tek nedeni olmalı Saçların rüzgar olup gözyaşlarımı kurutmalı Uzaklarda da olsak düşünmemeliyiz mesafelerle ayları Zaman kavramı olmamalı içimizde Sevgimiz büyümeli sığmamalı yüreğimize Taşmalıyız ırmaklar gibi Coşmalıyız ilkbaharda dereler gibi Çöllerde vaha olmalıyız Bozkırlar sevgimizle yeşile dönmeli Gözlerin karanlıkta ışığım olmalı Sözlerin bilinmezliklere uçurmalı Bulmacaların olmalıyım Beni sen çözmelisin İpuçların olmalıyım kirahatlayabilesin Benim olmalısın benimsin diyebilmeliyimSenin olmalıyımbenimsin diyebilmelisinBütün duyguların bende yoğunlaşmalı Seviyorsan tek sevdiğin ben olmalıyım Kızabilmelisin bana bağırıp çağırabilmelisin Küsebilmelisin banaarasıra çekip gitmelisinGeri bana gelebilmelisin Yenebilmelisin gururunu Sevdiğini defalarca söylemelisin Nefretini bütün açıklığıyla haykırmalısın Sitem etmelisin edebilmelisin bana Öfkeni yenebilmek için tokat bile atabilmelisin Seni her halinle sevebilmeliyimKölemdir diye tanıtsanda dostlarına Başım dik ve gururla evet kölenim diyebilmeliyim eziyet etsende banaben seni sevdiğimi söyleyebilmeliyimBir damla suyu bir parça ekmeği Oturup katıksız yemeliyim senle Kimseler bilmemeli açlığımızı bile Sana ve bana ait ne varsa paylaşmalıyız senle verdiklerinle değil yalın halinlede Sevmeliyim hissetmeliyim seniDüşüncelerinde yalnızca ben olmalıyım Hayalimle yüreğini ben süslemeliyimGözlerindeki aşk kıvılcımıyla yalnız ben yanmalıyımVede benim ateşimle sen yanmalısınYüreğinle sarmalıgözlerinle ısıtmalısın Tenime her dokunuşunda ben inlemeliyim Sen hiç tatmadığın kadar haz almalısın Ve hiçbir zaman doymamalısın bana bende sana doymamalıyım İhanetlerini aldatmalarını bilmeliyim Açıkça söylemelisin bana Bügün A şahsı ile seviştim diyebilmelisin Fakat o an hayalinde ben olmalıyımÖptüğün o tenin kokusunda hissetmelisin beni Bedenine sahip olmalı o her kimse yüreğin vede aldığın haz bana ait olmalı Senleyken korkmamalıyım ölümden bile Senin gibi mert senin gibi erkek olmalıyım Yiğitliğin destanını öğretmelisin bana Sonra cahilliğimi yüzüme vurmamalısın Git dediğinde surat asmadan gitmeliyim Kal dediğinde ateşinle daha çok yanmalıyımBöyle sevmelisin benibende seni Senin ruhun bende olmalı Benim ruhum sende sen öldüğünde bende yaşamamalıyım İşte bitanem böyle sevmelisin beni bende seni KabulümsünVazgeçilmezlerinleOlmazsa olmazlarınlabende senin kabulünsemHazırım…Hazırım senle tüm savaşlara…
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.