Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dış

Düş

Eski 11-27-2008   #1
evrem88
icon111

Düş

Hep yaşanmışlıkları anlatırız birbirimize, kimse sormaz "ne yaşamadın" diye Anlatır dururum dinleyen anlamasa bile Amaç zaten anlaşılmak değildir, seni anlatmaktır, şairin dediği gibi "dağa,taşa bir kibrit çöpüne kadar seni anlatmak"

Ve gün gelir anlatacak kimse kalmaz çevrende çünkü anlatılacak biri yoktur artık ama bir bilseler gitmediğini hala benimle olduğu, ama bilemezler çünkü onlar seni göremezler yerin bir sır, bir ben bilirim, birde Allah

Durdur kalbim açma öyle hemen kendini çıkmasın sırrım açığa, sen dur hayat yükselen bir daire, aynı noktalardan geçiyoruz binlerce kere, farklı yüksekliklerde

Çoğu bilmez hayatın "düş" olduğunu düş denilmiş bir kere ve düşmüşsün milyarlarcasıyla birlikte ben düştüm sende düş denilir çoğu kez ben diyorum ki sen düş evet düş ama yalnızca rüyalarıma

"Bu dünya da benim payıma bir sevmek düştü;
Oysaki sevmek benim için bir düştü"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : DÜŞ

Eski 11-27-2008   #2
-__kaLpSiz__-

c0k qüzeL eLine saqLık

~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~

{ __0zLém__ }
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #3
gothicc_girll26

eet bize göre sevmek sadece imkansz hayaLLerde gizLi
tşkLr

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Düş

Eski 11-27-2008   #4
-__kaLpSiz__-

karŞıLıksız 0Lnca daa da z0r x(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2008   #5
evrem88

ben teşekkür ederim arkadaşlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com