Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğuş, hizmetleri, yemek, üretim

Doğuş Yemek Üretim Ve Hizmetleri

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğuş Yemek Üretim Ve Hizmetleri

* DOĞUŞ YEMEK ÜRETİM VE HİZMETLERİİbrahim Karaoğlanoğlu C N:145/A Seyrantepe M , 4 Levent, Kağıthane - İstanbul :
(0212) 2833843, (0212) 2701490 :
(0212) 2836215 www Sektör:Catering HizmetleriFirmamız yemek üretim ve servis hizmetlerine 1979 yılında Şişli Bomonti iş merkezinde küçük çapta bir mutfak ile, yüz kişiye yemek servisi yaparak çalışmaya başladı

Zamanla değişen iş ortamı ve şekilleri, beraberinde yemek hizmetlerinde yapısal değişikliği gündeme getirmiştir Bunun sonucu olarak içinde bulunduğumuz durum ve ar-ge'mizin yönlendirmesiyle değişik çalışma gruplarındaki insan ihtiyaçlarına özelleşebilen, kalite, hijyen ve teknoloji bakımından yüksek seviyeli, yeniliğe ve gelişmeye açık olan üretim fabrikamızı Levent Seyrantepe'de oluşturduk
Ürün KategorileriCatering HizmetleriAktivitebrunch organizasyonuızgaralarsandviç barıServisleraçık büfeaçılış organizasyonlarıakşam yemeği çeşitleribrunchcaterıng kiralamaçok porsiyon sıcak gönderilen yemeklergruplar için akşam yemeğiödül dağıtım organizasyonuokullarda ortak lokantacılık hizmetleriözel şölen organizasyonusoğuk yemek organizasyonutoplantı organizasyonutören hizmetiziyafet hizmetleriMutfaktürk mutfağıGenel BilgiEk Bilgiler: Büyük, küçük ve orta ölçekli kuruluşlardaki müşterilerimize sağlıklı, besleyici, insan sağlığını olumlu etkileyen yemeklerimiz insan sağlığına yararlı vitamin, mineral ve protein deposudur Firma ProfiliFirmanın Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com