![]() |
Doğuş Yemek Üretim Ve Hizmetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Yemek Üretim Ve Hizmetleri* DOĞUŞ YEMEK ÜRETİM VE HİZMETLERİİbrahim Karaoğlanoğlu C ![]() ![]() ![]() (0212) 2833843, (0212) 2701490 : (0212) 2836215 www Sektör:Catering HizmetleriFirmamız yemek üretim ve servis hizmetlerine 1979 yılında Şişli Bomonti iş merkezinde küçük çapta bir mutfak ile, yüz kişiye yemek servisi yaparak çalışmaya başladı ![]() Zamanla değişen iş ortamı ve şekilleri, beraberinde yemek hizmetlerinde yapısal değişikliği gündeme getirmiştir ![]() ![]() Ürün KategorileriCatering HizmetleriAktivitebrunch organizasyonuızgaralarsandviç barıServisleraçık büfeaçılış organizasyonlarıakşam yemeği çeşitleribrunchcaterıng kiralamaçok porsiyon sıcak gönderilen yemeklergruplar için akşam yemeğiödül dağıtım organizasyonuokullarda ortak lokantacılık hizmetleriözel şölen organizasyonusoğuk yemek organizasyonutoplantı organizasyonutören hizmetiziyafet hizmetleriMutfaktürk mutfağıGenel BilgiEk Bilgiler: Büyük, küçük ve orta ölçekli kuruluşlardaki müşterilerimize sağlıklı, besleyici, insan sağlığını olumlu etkileyen yemeklerimiz insan sağlığına yararlı vitamin, mineral ve protein deposudur ![]() |
![]() |
![]() |
|