Cevap : Buna bayılacaksıınız |
11-26-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızEvet eğlenceli bir test tşkrrr:38:38:56:58 |
11-26-2008 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızSonuç Keyif düşkünü Heyecan peşinde Part-time aşık Sofistike : )
11-28-2008 | #5 |
punisher
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızher sayfada senin ruh halini sorgulayan resimler var zaten büyük puntolarda yazı var sen soruya göre hangi resmin sana uygun oldugunu seçeceksin ve sonuçta sana analizin çıkacak :)
11-28-2008 | #6 |
KRDNZ
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızSon sayfada analiz çıkmadı ki Bütün işaretlediğim resimler çıktı Üye mi olmak gerek acaba? |
11-28-2008 | #7 |
bbk
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızgüzel bi testmiş:)
11-28-2008 | #8 |
_SiYaH_
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızPaylaşım için tşklr
12-07-2008 | #10 | |
punisher
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızAlıntı:
12-07-2008 | #11 |
KRDNZ
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızTekrar denedim fakat olmadı yine son sayfada şu yazı var; Görsel keşif yolculuğuna hazır mısın ? Fotoğraf seçimlerin senin hakkında neler söylüyor?Öğrenmek ve diğer VISULOG üyeleriyle tanışmak için ; Hemen ÜYE OL! |
12-08-2008 | #12 |
kar_tanesi
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızteşekkürler güzelmiş |
12-10-2008 | #13 | |
punisher
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızAlıntı:
KRDNZ haklısın test işlemini bende baktım şimdi ben bu konuyu eklediğimde sonunda üyelik istemiyordu direl sonucu veriyordu şimdi üyelik istiyor neden se ama ağır üyelik şartları yok bence sonucu görmek için üyelik formunu doldurman iyi olcak yinede sen bilirsin ilgin için teşekkürler
12-10-2008 | #14 |
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızher denleni yptm ama sadece yüzdelerni verio ben bse anlamadm tskler |
12-10-2008 | #15 |
sam00
|
Cevap : Buna bayılacaksıınızgüzel bir test ama üyelik istiyor en sonunda :( |
|