Ve Ben Hala Seni Seviyorum |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Ve Ben Hala Seni SeviyorumEğer olur da bir kış günü ![]() Senin sevginle atan şu biçare kalbim durursa ![]() Teneşir tahtasındaki cansız yatan vücuduma ![]() Ne olur sıcak ellerinle bir kez dokun ![]() Doğduğumda ilk giydirilen beyaz zıbınlıktan sonra ![]() Şu kefene sarılı vücudum ![]() Yatırılırsa musalla taşına ![]() Okunursa arkamdan dualar ![]() Sakın ağlama bitanem ![]() ![]() ![]() Seninle mutlu olduğum günleri düşün ![]() ![]() Nasılda mutluydum seninle ![]() Birbirimizi mutlu ettiğimiz günleri düşün ![]() Benim seni, senin beni ![]() Ne olur sakın ağlama ![]() ![]() Kıyamam akan göz yaşlarına ![]() Son kez bir daha kefendeki cansız vücuduma dokun ![]() Alnımdan öp beni ![]() ![]() Toprak altına girmeden son kez öp beni ![]() ![]() Ve üstüme toprak atılmadan ilkbaharda açan bir çiçek at ![]() Sonra düşün, bir an düşün ![]() Beni nasıl mutlu ettiğini ![]() Sakın ağlama güzelim ![]() ![]() Her sene ölüm yıldönümümde bana gel ![]() İnan bana bitanem ![]() ![]() Benim sana olan sevgimle mezarıma diktiğin o çiçek ![]() Her zaman açacak ![]() İlk günkü gibi hiç solmayacak ![]() ![]() Hep açacak Ve bana sadece Seni seviyorum de ![]() Ve ben; Seni hala seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Ve Ben Hala Seni Seviyorumallah kavuştursun arkadaşım ![]() ![]()
|
|
Cevap : Ve Ben Hala Seni Seviyorum |
|
|
#3 |
|
bonsoir
|
Cevap : Ve Ben Hala Seni Seviyorumçok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|