İstanbul Kurumsal Gelişim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İstanbul Kurumsal GelişimŞehir:İstanbul (Anadolu) Telefon:0216 456 60 50 Faks: Web Adresi:www projeyonetimi com AdresAtaşehir 42 Ada Gardenya 7/1 Plaza Kat:20 D:120 KadıköyİSTANBUL KURUMSAL GELİŞİM Ürünleri: İleri Düzey Proje Yönetimi ve Uyg ![]() Eğitim Tarihleri:31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008 02 - 03 - 04 Aralık 2008 Eğitim Süresi : 3 Gün / 21 Saat Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde katılacağınız, 1, 2 ve 3 günlük open (açık) eğitimlerimizde, %20 indirim kampanyamız başladı ![]() ![]() Amaç: Günümüz organizasyonları projelerinin zamanında ve bütçesinde tamamlayabilecek Proje Yöneticilerine ihtiyaç duymaktadır Bu sebeple, alınan temel eğitimlerin rekabetçi avantaj sağlayabilmesi için daha gelişmiş tekniklerle desteklenmesi, gerek verimi gerekse iş yapış şekillerini olumlu bir şekilde etkilemektedir Kimler Katılmalı? Temel proje yönetimi almış olan proje yöneticileri, yöneticiler ve proje yönetim ofisi çalışanları![]() ![]() 850 YTL + KDV/Kişi Firmaya Ait Diğer Ürünler Proje Yönetimi Sertifika Programı Süreç Yönetimi ve Uyg MS Project Pro 2007 ile Proje Planlama Kontrol Analizi Tedarik Zinciri Yönetimi ve Lojistik Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uyg Projelerde Risk Yönetimi İnşaat Sektörüne Özel Proje Yönetimi PMP Sınavı Hazırlık Programı Bilişim Teknolojilerinde (IT/IS) Proje Yönetimi Proje Ofisi ve Metodoloji Geliştirme İleri Düzey Proje Yönetimi ve Uyg Primavera Project Planner ileProje Yönetimi Uyg Eğitim & Danışmalık |
|
|
|