Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkan, makina, metal, teknik, ticithihrltdşti

Erkan Makina Metal Ve Teknik Tic.İth.İhr.Ltd.Şti

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkan Makina Metal Ve Teknik Tic.İth.İhr.Ltd.Şti

Erkan Makina Metal 1996 yılında halen merkez adresimiz olan Ostim 40sok no:60-62-64 adresinde kurulmuştur 40000 adet ürün çeşidine ulaşan ve 13 yıldır sürekli büyüyen firmamız ; en iyi fiyat ,en iyi kalite , en üstün hizmet anlayışıyla sürekli olarak kendini yenilemektedir
2008 yılı Ağustos ayında İstanbul Yolu Keresteciler Sanayi Sitesi Şubemiz hizmete açıldı Kasım 2008 'den bugüne her ay yayınladığımız kampanya dergimiz ile sizlere en cazip fiyatlar ile en kaliteli ürünleri ulaştırıyoruz
01 Ekim 2009 tarihinden itibaren de internet üzerinden satışlara başladık Artık size bilgisayarınız kadar yakınız İlginize şimdiden teşekkür ederiz

Adres : 40sokak no: 60-62-64 / ostim - ankara

Ülke : TÜRKİYE

Posta Kodu : 06370

Telefon :
İş : (312) 3853848

Faks : (312) 3857826

Web Adresi : erkanmakinacomtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com