![]() |
Öğretmenim Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Öğretmenim BenÖĞRETMENİM BEN Öğretmenim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar çiçekleri var önümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Huzur veriyor bana; gülün kokusu, çiçeğin demeti ![]() ![]() ![]() Saadetler doluyor dünyama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmenim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü her gün sevda çiçekleri var önümde ![]() ![]() ![]() Topluyorum onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sevgimi, sevdamı; hissiyatımı bana sunuyor sevda çiçeklerim ![]() ![]() ![]() Öğretmenim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sevgi canlarım var benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saadetim, sevgim, sevdam hepsi onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmenim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü çocuklarımı görüyorum karşımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meslekler, makamlar, rütbeler, sanatlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (M ![]() Bir öğrencimin yazdığı bir şiiri de paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() CANIM ÖĞRETMENİM Senin bilgilerinle Aydınlandı günlerimiz, Senin sevgilerinle Şefkat doldu yüreğimiz Canım öğretmenim ![]() ![]() ![]() Senin bilgilerinle Açıldı güllerimiz, Senin gülüşlerinle Açıldı sevgimiz Canım öğretmenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öğretmenim Ben |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Öğretmenim BenÇok güzel duygular bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ön yargılarımızdan arındığımızda aşılamaz sandığımız problemlere çözüm ışıkları doğar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Öğretmenim BenAlıntı:
Çok teşekkür ederim Bonsoir, Teşekkürlerin yerine ulaştı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Öğretmenim BenGüzel gününüz kutlu ve sizin için mutlu olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Öğretmenim Benöğretmenler gününüz kutlu olsun gerçekden güzeldi teşekkürler(öğretmenim)=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Öğretmenim BenÖğretmenler günü benim için çok özel bir gündür ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Öğretmenim BenSevgili Dejavu2009 sizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Öğretmenim BenŞüphesiz öğretmenlik tarihin gelmiş geçmiş en kutsal mesleklerden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Öğretmenim BenSevgili Dejavu2009 öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım ![]() ![]() Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M ![]() Bu sözde herşeyi anlatıyor galiba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
dejavu2009
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
su perisi
|
![]() Cevap : Öğretmenim BenDejavu2009, geç oldu ama ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
dejavu2009
|
![]() ![]() ![]()
![]() |