![]() |
Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepe |
![]() |
![]() |
#1 |
|
Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepe![]() Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim ![]() Yuzlerinde bir tebessum vardi ![]() ![]() Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti ![]() ![]() ![]() Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen anlasiliyordu ![]() ![]() ![]() Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bize ![]() ![]() Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz' Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum ![]() ![]() ![]() Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir? ![]() ![]() ![]() - |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepe |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepeGüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler fbgirl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepeGüzel paylaşım olmuş biz çoğu şeyden şikayet ederken onlar kırık kanepede sohbet ederek mutlu bir şekilde oturuyorlar
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepevaktnzi ayrdqnz içn tskler :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
detay
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepeteşekkürler emegine saglık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
punisher
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepeBana biraz uydurma Aşk konusu gibi geldi ne yani şimdi iki insanın birbirine yaklaşması için kanepenin kırıkmı olması gerekiyor :) sağlam kanepelerde ayrı oturanlar birbirlerini sevmiyor sanırım bu mantık var konuda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğrafı - kırık kanepeöfffff bak arkadasm hersey gerck olmk zornda değil ayrca yeni nesl aç gözlü böyle sewglerde yok heerseye yok grck yok saka dmessen sewnrm azmn tadını kaçırıosn :@@@@@@@@@qqq |
![]() |
![]() |
|