|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayanlara, derlemeler, forumlarda, gelen, lerden, özel |
![]() |
Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler`MSN adresini versene ![]() `Demek aynı şehirdeniz, hayret hiç karşılaşmadık` `Çok güzelsin hissediyorum gözlerin mavi mi?` `Sarışın mısın esmer mi? Ona göre iltifat edeceğim` `Bütün yorumlarına cevap veresim geliyor ![]() `Çabuk üşürüm demişsin ![]() ![]() `Ne şanslısın kızım ya! Sana aşık oldum` `Bugün anneme de senden bahsettim` `Cevap verdin verdin, yoksa yarım saat içinde intihar edeceğim` `Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki ![]() ![]() ![]() `Ya o kadar arkadaş bulma sitesine üyeyim, senin gibisini bulamadım` `Sanal aşkım olsana ![]() ![]() Bu sana 50 ![]() `İnsan görmediği birine nasıl aşık olur? Oldu işte` Elini tutsam keşke, beraber dondurma yesek` `Boy 1 ![]() ![]() Kaliteyi sende buldum` Ya bir şey soracağım; sence Aşk mı, para mı?` Çok duygusal bir yapım var yardım et` Gül senin tenin şarkısı benden sana gelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler`Sanal aşkım olsana ![]() ![]() İnsan görmediği birine nasıl aşık olur? Oldu işte` Elini tutsam keşke, beraber dondurma yesek` Kaliteyi sende buldum` Ya bir şey soracağım; sence Aşk mı, para mı?` süpermiş bunlar =) sağol valla güldürdün beni =)
![]() |
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemelersende saol cnm gül tabi gülün diye koydum zaten=) |
![]() |
![]() |
|