Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocukevi, ümit

Ümit Çocukevi

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümit Çocukevi

* ÜMİT ÇOCUKEVİTalatpaşa C Fuatpaşa S N:16/C Medicana Ara Sokağı Haznedar M , Haznedar, Bahçelievler - İstanbul :
(0212) 5060970, (0535) 4297917 :
(0212) 5540353umitcocukevi@hotmailcom Sektör:Kreşler ve Ana OkullarıBahçelievler'de bir ilk Butik çocukevi sadece 3-6 yaş arası çocuklar için sınırlı sayıdaki kontenjanımız ile sizlere hizmet veriyoruz Yaz, kış, tam gün, yarım gün, haftada 2-3 günlük ve günlük eğitim imkanı Bahçelievler'de her bölgeye servis hizmeti Branş öğretmenlerinden ücretsiz ingilizce, bale, modern dans, halk oyunları ve drama dersleri Genç, dinamik kadromuzla 07:30 - 19:00 saatleri arasında hizmetinizdeyizÜrün KategorileriKreşler ve Ana OkullarıTipolojibelediye ile anlaşmalı okulAktivitebayan kreş gözetmeniçocuk gözetimiçocuklar için hizmetlerçocuklara yönelik animasyon etkinlikleriikindi kahvaltısı ve yemekkreş yönetimikreşlerÇevre ve Kamu Alanıaçık oyun alanıgeniş odalarhoş vakit geçirici salonukapalı oyun alanıServislerçocuklar için kış bahçelerieğitmenlereğlence etkinliklerietütmüzik dersioyun alanıyabancı dil eğitimiFaaliyet Zamanıbütün sene açıkGenel BilgiEk Bilgiler: Internet Sıte: www ııııııcom KurslarKurslar - Dil EğitimiKırtasiyeKütüphaneler ve MüzelerÖzel OkullarÖğrenci YurtlarıKurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkDanışmanlık - Yurtdışı EğitimÜniversiteler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com