![]() |
Federal Mogul Piston Segman Gömlek Üretim Tes. A.Ş. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Federal Mogul Piston Segman Gömlek Üretim Tes. A.Ş.FEDERAL MOGUL PİSTON SEGMAN GÖMLEK ÜRETİM TES ![]() ![]() ![]() Adres Pürtelaş Mh ![]() ![]() İstanbul (Avrupa) Telefon / Faks Telefon : +90 212 2926313 Faks : +90 212 2926268 Eposta Adresi ebru ![]() ![]() Websitesi http://www ![]() ![]() Firma Ayrıntıları Çalışan Sayısı Mühendis : 0 Mavi Yaka : 0 Beyaz Yaka : 0 Toplam : 650 Kalite Belgeleri ISO 9001 ISO/TS 16949 QS9000 ISO 14001 ISO 18000 VDA 6 ![]() Yabancı Ortak Federal Mogul,ABD/USA %50 Kullanılan Lisans Piston Rings (Federal Mogul - Burscheid) Yurtiçi Müşteriler Oyak Renault, TÜMOSAN, Chrysler, TOFAŞ Fiat, Ford Otosan, Uzel, Otoyol, Pancar Motor, Karsan, Anadolu Isuzu, AEH, Motosan, Türk Traktör, BMC Yurtdışı Müşteriler BMW, Daimler, Volkswagen, Honda, VAMO, Iveco, Peugeot, Renault İhracat Yapılan Ülkeler Afganistan Almanya Fransa Güney Afrika Irak İngiltere İtalya Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti Pakistan Sudan Ürdün Kuruluş Yılı 0 Firma Yapısı Ana Faaliyet Alanı Ürünler 1 ![]() 1 ![]() 1 ![]() Kaynak: Taysad |
![]() |
![]() |
|