Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
besiktas, haberleri

Besiktas Haberleri

Eski 11-15-2008   #1
hayko26

Besiktas Haberleri

Beşiktaş'ta sakatlar düzeldi

Beşiktaş'ta sakat oldukları için Trabzon maçında forma giyemeyen Cisse, Delgado ve Sivok, Bursa maçında sahada olacak Üç futbolcunun da iyileştiği ve bir sorunu kalmadığı açıklandı Bu arada Beşiktaş'ta, futbolcular dünü izinli olarak geçirdi Siyah beyazlılar Bursa maçı hazırlıklarına bugün başlayacaklar Öte yandan bir firma bugün, futbol takımına, oyuncuların çeşitli egzersizleri yapmasını sağlayacak power plate aletlerinden hediye edecek Metabolizmayı yükselten, kas gücünü arttıran ve ağrıyı azaltan power plate aletlerinin ayrıca esnekliği arttırdığı, kan dolaşımını düzenleyip, hızlandırdığı ve kemik yoğunluğunu arttırdığı bildirildi

Cevap : Besiktas Haberleri

Eski 11-15-2008   #2
hayko26

Bobo açıldı bir kere!

Kocaelispor filelerini havalandırıp Beşiktaş formasıyla 50 golünü atan Bobo, Trabzonspor’u da boş geçmedi
Golünü atıp, sözünü tuttuğunu belirten Sambacı, “Uzun süredir gol yollarında sıkıntı yaşıyordum Ancak daha önce, ‘Bir tane atarsam, gerisi gelir’ demiştim Sözümü tuttum Sanırım, Beşiktaş’ın Trabzon karşısındaki 140 golünü de attım Rekorlara ve önemli gollere devam edeceğim” dedi Song ile Egemen’in kendisini düşürdüğünü, ancak hakemin görmediğini dile getiren Brezilyalı, “Kesinlikle görmedi Yoksa, her hakem o pozisyonda penaltıyı çalardı” yorumunu yaptı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #3
hayko26

Gül'den Seba'ya geçmiş olsun

Zatürre teşhisi konularak bir süredir GATA'da tedavi altına alınan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı bugün sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu
Seba'yı dün de Koç Şirketler Topluluğu'nun Onursal Başkanı Rahmi Koç ile birlikte grubun CEO'su Bülent Bulgurlu ziyaret etmişti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #4
hayko26

Üzerimde baskı olmaz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında takımı ve kendisi üzerinde baskı olmayacağını söyledi Mustafa Denizli, takımının BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti Sohbette basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Denizli, Bursaspor maçında takımın üzerinde baskı olup olmayacağı sorusu üzerine ''Türk futbol tarihinin en önemli maçlarını Bursa'da oynadım Takımın üzerinde baskı olmaz, benim üzerimde hiç olmaz'' dedi
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, Türkiye'nin iki üst düzey taraftar grubu olan Beşiktaş ile Bursasporlu futbolseverlerin, aralarındaki bu sorunu aşacağını ifade ederek, ''Bunlar çözümlenmeyecek şeyler değil, bunları aşarız'' diye konuştu

-''SİVOK'UN ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA BİLE YETİŞMESİ ZOR GİBİ GÖZÜKÜYOR''-

Sivok'un sakatlığının sürdüğünü kaydeden Mustafa Denizli, Bursaspor maçını düşünerek, ''Sivok'un Kocaelispor maçında kırmızı kart görmesini ister miydiniz?'' sorusunu ise, ''Kırmızı kart görseydi bile oynayamazdı En büyük sakatlık onda Eskişehirspor maçına bile yetişmesi zor gibi gözüküyor'' diye yanıtladı
Forvet hattında bir form düşüklüğü olup olmadığı şeklindeki soru üzerine Denizli, ''Kondisyon olarak bir sıkıntı yok Yanlış koşular yapabilirler, yanlış toplar gelebilir Bu sebeplerden böyle gözüküyor olabilir'' şeklinde konuştu
Mustafa Denizli, Trabzonspor maçında şans verdiği Seric konusunda ise ''Oynayacağını ben tahmin ediyordum, ama o tahmin etmiyordu Performansı da fena değildi 20 hazır oyuncum var Oynattığım oyuncular hazır olmasalar oynamazlardı'' diye konuştu
Denizli, derbi maçlarını düşünmeye başlayıp başlamadığı sorusu üzerine, derbi maçlarına daha çok olduğunu, önlerinde diğer maçların bulunduğunu ifade etti
Mustafa Denizli, Serdar Kurtuluş ile ilgili olarak da ''Maçlara göre onu çizgide de ortada da oynatabilirim Her futbolcuda düşüş olabilir Serdar'da da yaşanabilir'' derken, bir futbolcunun başka mevkilerde oynamasının kadrodaki oyuncu sayısını otomatikman yukarı çektiğini sözlerine ekledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #5
hayko26

Beşiktaş-Bursa gerilimi nasıl biter?

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter, Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasında son yıllarda yaşanan girilimi her iki kulübün yöneticilerinin çözemeyeceğinin anlaşıldığını, bu bakımdan en büyük görevin iki kulüp taraftarlarına düştüğünü söyledi Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile Beşiktaş arasında 16 Kasım Pazar günü Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak maçta İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla yine konuk takım olarak Beşiktaşlı taraftarların yer alamayacağının kesinleşmesi üzerine AA muhabirine görüşlerini aktaran Hasan Bozkurter, iki kulübün taraftarlarının bir araya gelerek, bu duruma bir son vermeleri çağrısında bulundu
Aynı zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Bozkurter, şunları kaydetti:
''Bu anlamsız gerilime artık birilerinin 'dur' demesinin vakti geldi Anlaşıldı ki bu işi iki kulübün yöneticileri çözemiyor O zaman bu sorumluluk iki kulübün taraftarlarına düşüyor Bu nedenle dün Çarşı grubunun lideri Alen Markaryan ile görüştüm Bunun böyle gitmemesi gerektiğini, bu gerilimin artık sona ermesi için bir yerlerden başlanılmasının gerekliliğini anlattım Bursaspor'un eski yöneticisi ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Barışıcı ile de konuştum Bu haftaki Bursaspor-Beşiktaş maçının bu gerginliğin sona erdirilmesi için çok önemli bir sınav niteliği taşıdığını vurguladım Bu haftaki maçta tribünlerde Beşiktaş camiasına hakaret edilmemesi, fair play dışına çıkılmaması durumunda, önümüzdeki hafta her iki kulübün taraftar gruplarının katılımıyla, bir barış sağlanılması için masaya oturulması gerekliliğini ifade ettim Eğer iki takım taraftarları arasında tribünlerde bu barış gerçekten isteniyorsa bu haftaki maç çok önemli bir sınav niteliği taşıyacak Bursasporlu taraftarlara bu konuda büyük görev düşüyor''

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #6
hayko26

Gökhan Zan korkuttu

Beşiktaş, Bursaspor ile yapacağı 11 hafta maçının hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından başladı
Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları görüldü Mustafa Denizli, bugünkü antrenmanda ağırlıklı olarak pas çalışması üzerinde durdu Bu arada ikili mücadele sonrası yerde kalan Gökhan Zan, kısa süren tedavisinin ardından antrenmana devam etti
Öte yandan Kocaelispor karşılaşmasında sakatlanan Cisse ve Sivok antrenmanda yer almadı Sakatlığı süren Sivok, sarı kart cezası sebebiyle Bursaspor maçında oynayamayacak Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Çek futbolcunun, Süper Lig'in 12 haftasında Eskişehirspor'a karşı oynayıp oynayamayacağının ise netlik kazanmadığı öğrenildi
Cisse'nin ise tedavisisin sürdüğü ve Bursaspor maçında forma giymesinin ilerleyen günlerde netlik kazanacağı bildirildi Belindeki rahatsızlığı nedeniyle Trabzonspor maçında oynayamayan Degado ise bugünkü çalışmada yer aldı Arjantinli oyuncunun kendisini iyi hissettiği öğrenilirken, ağrılarının azaldığı belirtildi
Beşiktaş, yarın yapacağı çalışmayla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #7
hayko26

Beşiktaş'a power plate atletleri

Beşiktaş, kondisyoner Stefano Marrone öncülüğünde Avrupa'nın önemli kulüplerinin yanı sıra, NBA ekiplerinin kullandığı power plate aletlerine sahip oldu Siyah-beyazlı takım oyuncuları, özel bir firmanın futbol takımına hediye ettiği iki adet power plate aletiyle form tutacak
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı olan (A) Milli Takım'ın da kullandığı power plate aletleri, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcular Delgado, İbrahim Toraman ve Holosko'nun katıldığı törenle hediye edildi
Törende konuşan siyah-beyazlı takımın kondisyoneri Stefano Marrone, son teknolojiyi Beşiktaş'ta kullanmak istediklerini dile getirdi
Aletlerin teslim edilmesinin ardından futbolcular, Marrone yönetiminde kısa bir çalışma gerçekleştirdi Beşiktaş'a hediye edilen power plate aletlerinin metabolizmayı yükselttiği, kas gücünü arttırdığı ve ağrıyı azalttığı bildirildi Aletlerin ayrıca esnekliği arttırdığı, kan dolaşımını düzenleyip, hızlandırdığı ve vücut uyumunu geliştirip, kemik yoğunluğunu arttırdığı ifade edildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #8
hayko26

Tello yeniden Şili kadrosunda

Beşiktaş'a 2007-2008 sezonu başında transfer olan ve Siyah Beyazlı takıma geldiği günden bu yana sadece 20 Ağustos 2008 tarihinde oynanan Türkiye - Şili özel maçında milli takım kadrosuna alınan Rodrigo Tello, Şili milli takım kadrosuna yeniden girmeyi başardı
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş teknik direktörü olmasının ardından performansı yükselen ve iyi bir grafik yakalayan Tello, Şili'nin 19 Kasım'da İspanya ile oynayacağı hazırlık maçı Şili milli takımı kadrosuna seçildi
Karşılaşma Nihat Kahveci'nin formasını giydiği Villarreal takımının maçlarını oynadığı El Madrigal Stadı'nda oynanacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #9
hayko26

"Bu yıl iki kupayı da istiyoruz"

Beşiktaş'ta Holosko, form grafiğinin hızla yükseldiğini ve çok daha iyi olacağını söyledi
Siyah beyazlı futbolcu, form durumu, Trabzon maçı ve ligdeki hedefleri için iddialı cümleler kullandı
Holosko, "Bazen iyi futbol olmayabilir ama kazanabilmek önemlidir Biz iyi mücadele ve iyi skorla Trabzon'dan döndük Arkadaşlarla da konuşuyoruz bu yıl iki kupayı da istiyoruz Almak için elimizden geleni yapacağız Her maç zor ve hep sahaya kazanmak için çıkıyoruz Benim de keyfim yerinde Bursa maçına konsantre olduk" diye konuştu
DENİZLİ HÜCUM FUTBOLUNU SEVİYOR
Hücum futbolunu seven Denizli'nin kendisini forvet hattında kullandığını belirten Holosko, "Şimdi tam istediğim yerde oynuyorum Zaten son maçlarda gol atmaya başladım Eski Holosko geri dönüyor O zaman Beşiktaş'a çok daha faydalı olacağım" ifadesini kullandı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #10
hayko26

Mustafa Denizli'nin vazgeçilmezleri

Beşiktaş'ın başına geçtikten sonra dünyada artık pek kullanılmayan üçlü defans sistemini benimseyen Mustafa Denizli, “Çok iyi oyuncularımız var Tüm futbolcularımızı belli bir rotasyon içerisinde görevlendireceğim” demişti Süper Lig’de 4, Fortis Türkiye Kupası’nda 2 karşılaşmaya çıkan tecrübeli çalıştırıcı, 6 resmi karşılaşmada sadece 2 futbolcusunu değiştirmedi: Tomas Zapotocny ve İbrahim Toraman
Nobre dinlendi
Ertuğrul Sağlam döneminde transfer edilen Tomas Zapotocny’yi savunmanın ortasında görevlendiren Denizli, sezon başında fazla forma şansı bulamayan İbrahim Toraman’ı da defansın sağında oynatıyor Her karşılaşmada daha uyumlu bir görüntü çizen Toraman, Trabzonspor maçında başarılı bir görüntü çizdi Trabzon karşılaşmasına kadar her mücadelede forma giyen Nobre ise Avni Aker’deki maçta dinlendirildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #11
hayko26

"Beni Türkiye'ye Denizli getirdi"

Beşiktaşlı futbolcu Uğur İnceman, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendisi için son derece önemli bir isim olduğunu söyledi Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik olarak yayınladığı aylık ''Yavru Kartal'' dergisinin Kasım sayında röportajı yer alan Uğur İnceman, Türkiye'ye ilk gelişinde kendisini Vestel Manisaspor'a transfer olmaya Mustafa Denizli'nin ikna ettiğini kaydetti
İlk başlarda Türkiye'ye gelmek istemediğini ve bir kararsızlık dönemi geçirdiğini anlatan Uğur, şunları kaydetti:
''Ama o zaman Mustafa hoca beni ikna etti ve Vestel Manisaspor'u tercih ettim Beşiktaş'a birkaç yıl önce de gelmem söz konusuydu O zaman nasip değilmiş Biraz uzun sürdü ama sonunda Beşiktaş formasını giydim Mustafa Denizli beni Türkiye'ye getiren hocaydı Daha önceden birlikte çalıştığımız için de tanıyorum Çok tecrübeli bir hoca İnşallah hep beraber başarılı oluruz''
Yavru Kartal dergisinin iki minik fun club üyesi Durin Yahyapaşa ve Barbaros Terzi'nin sorularını cevaplandıran Uğur İnceman, futbol hayatına 6 yaşında Almanya'da Blau-Weiss Aachen takımında başladığı belirtirken, futbolcu olmayı tercih etmemesi durumunda ticaretle uğraşıyor olacağına inandığını kaydetti
Uğur, beğendiği futbolcular olarak Beşiktaş'ta Delgado, Bobo, Holosko ve Nobre'yi gösterirken, Galatasaray'dan Arda ve Lincoln, Fenerbahçe'den ise Alex'in favori oyuncuları olduğunu vurguladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #12
hayko26

Filip Holosko'ya milli davet

Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, milli takıma davet edildi Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Filip Holosko'nun Slovakya Milli Takımı'nın Liechtenstein ile yapacağı karşılaşma için aday kadroya davet edildiği belirtildi
Slovakya ile Liechtenstein, özel maçta 19 Kasım Çarşamba günü Zilina kentinde karşı karşıya gelecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #13
hayko26

Cisse şoku!

Beşiktaş, Süper Lig'in 11 haftasında Pazar günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü
Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı
Yarım saat süren antrenman kondisyon çalışmalarının ardından, istasyon çalışmaları ile devam etti Siyah-beyazlılar idmanın son bölümünde ise hücum ve savunma varyasyonları üzerinde çalışmalar yaptılar
Bu arada antrenmana sol ayak bileğinden sakatlanan Sivok ve sol arka adalesinde hafif sakatlık yaşayan Cisse katılmadı
Her iki oyuncunun da tedavisine devam edildiği öğrenilirken, hem sarı kart cezalısı hem de sakatlığı sebebiyle Bursasspor maçında forma giyemeyecek olan Sivok'un yanı sıra, Cisse'nin de oynayamayacağı öğrenildi
Siyah-beyazlı takım yarın saat 1500'te karayoluyla Bursa'ya hareket edecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #14
hayko26

"Arjantin'de oynama şansım sıfır"

Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde 15 Ekim'de oynadığı ve 1-0 kaybettiği Şili maçının ardından, Arjantin Teknik Direktörü Alfio Basile görevinden istifa etmişti Basile'nin yerine ise Dünya futbolunun efsane ismi Diego Maradona Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine getirilmişti
Maradona, göreve gelmesinin ardından birçok ülkede futbol oynayan Arjantinli futbolcuları izlemeye alacağını açıklamış ve milli takımda yeni isimlere şans vereceğini ifade etmişti Maradona'nın bu açıklamısını ardından Beşiktaş kaptanı Matias Delgado'nun Arjantin Milli Takımı'nda forma giyebileceği gündeme gelmiş ve bu yönde haberler yapılmaya başlamıştı
Delgado, son dönemde yaşanan bu gelişmeler ve kendisinin Arjantin Milli Takımı'nda oynayıp oynayamayacağı ile ilgili gerçekleri DHA'ya açıkladı
Matias Delgado, ülkesinin milli takımında oynamasının çok zor olduğunu söylerken, oynadığı bölgede çok kaliteli ve dünyaca tanınan Arjantinli oyuncular olduğunu belirtti Delgado şöyle konuştu:
"Maradona'nın göreve gelmesinin ardından benim Arjantin milli takımında oynayabileceğim ve Maradona'nın bana şans tanıyacağı gibi haberleri ben de okudum Ama bunlar gerçeği yansıtmıyor Maradona veya başka bir kişinin beni aradığı doğru değil Zaten benim Arjantin Milli Takımı'nda oynamam çok zor Çünkü benim oynadığım pozisyonda dünya yıldızı olarak sayabileceğimiz oyuncular var Bana sıra gelmesi çok zor Herhalde futbol hayatımın sonuna kadar milli takım formasını giyemem Benim milli takımda oynama şansım geçmişte olduğu gibi bugün de sıfır Takımın başına Maradona veya başka bir ismin geçmesi bu gerçeği değiştirmez Marodana göreve geldikten sonra bir liste çıkardı Bu listede Arjantin Milli Takımı için tercih edeceği 40'a yakın isim vardı Benim adım o listede de yoktu"
Delgado, milli takım konusundaki en çarpıcı cümleyi ise açıklamasının son bölümünde kullandı Tecrübeli futbolcu, milli takımda oynayıp oynamayacağını artık düşünmemeye çalıştığını belirterek, "Galiba benim tek suçum Arjantinli olmam Eğer başka bir ülkede doğsaydım, o ülkenin milli takımında rahatlıkla forma giyebilirdim Ama bu ifadem yanlış anlaşılmasın Arjantinli olduğum için bir pişmanlğımı yok Ancak benim ülkemde birçok yıldız futbolcu var ve bu durum benim milli takımda oynamamı imkansız hale getiriyor" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #15
hayko26

Kulüpler Birliği harekete geçti!

Kulüpler Birliği Vakfı, Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar arasında son yıllarda yaşanan gerilime son verilmesi amacıyla harekete geçti Vakfın başkan yardımcısı Göksel Gümüşdağ imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, ''Kulüpler Birliği olarak söz konusu takımların arasındaki müsabakalarda tribün olayları yaşanmaması adına gereken her türlü önlemin alınması için üzerimize düşenlerin yapılacağının bilinmesini isteriz'' denildi
Günümüzde futbolun, kitleleri peşinden sürekleyen en önemli spor dalı olduğu vurgulanarak, futbol müsabakalarının stat dolusu izleyici ve TV ekranları başında milyonlarca insan tarafından takip edildiğine dikkat çekilen açıklamada, her futbol maçının bir şölene dönüşmesi ve sporun dostluk, kardeşlik ruhuna yakışır biçimde yaşanması için statların dolması gerektiği belirtildi
Açıklamada, ''Ancak tüm dünyada ve ülkemizde de yaşanan bazı tribün olayları birçok insanı maçlara gitme fikrinden uzaklaştırmaktadır Bu durum futbolun ve sporun güzelliğine gölge düşürmekte ve kulüpleri ekonomik anlamda ciddi kayıplara uğratmaktadır Güçlü, seyir zevki yüksek ve kaliteli sporcuların mücadele ettiği bir lige kavuşulması için stadyumların dolması hem coşku ve arzulu bir oyun oynanması hem de ekonomik gerekçeler nedeniyle şarttır'' ifadelerine yer verildi
Yazılı açıklamada daha sonra, Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar arasında son yıllarda tırmanan gerilime dikkat çekilerek, şöyle denildi: ''Ülkemiz futbolunun güzide iki takımı Beşiktaş ve Bursaspor takımlarının mücadeleleri üzülerek görmekteyiz ki bazı tribün olayları ve taraftarlar arasındaki husumet nedeniyle arzulanandan uzak bir görüntü vermektedir Sporun ruhuna yakışmayan olaylara sahne olan Bursaspor-Beşiktaş müsabakalarının bu çirkin durumundan bir an önce kurtulması gerekmektedir
Kulüpler Birliği olarak söz konusu takımların arasındaki müsabakalarda tribün olayları yaşanmaması adına gereken her türlü önlemin alınması için üzerimize düşenlerin yapılacağının bilinmesini isteriz Turkcell Süper Lig'in marka değerinin artması, stadyumların izleyiciler ile dolması ve takımlarımızın daha güçlü ekonomik imkanlara sahip olması adına gereken her tür önlemin alınması amacıyla çalışmalar yürütmekteyiz İstenmeyen her türlü olayın önüne geçilebilmesi ancak tüm futbol ailesi bireylerinin katılımı ile mümkün olacaktır Bu noktada sahada ter döken sporculardan teknik heyetlere ve idarecilere kadar herkesin ve her kesimin sağduyulu tavırlar sergilemesine ihtiyaç vardır Kulüpler Birliği olarak bu noktada gösterilecek her türlü çabada liderlik etmeye hazır olduğumuzun da bilinmesi istemekteyiz Hiç şüphe yok ki futbolun değişmez aktörü taraftarlarımız da bu çabalarda bizlere yardımcı olacak ve en önemli görevi üstleneceklerdir''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com