Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, annemi, istiyorum

Annemi istiyorum Allahım !

Eski 11-14-2008   #1
fbligirl
Icon1uzz

Annemi istiyorum Allahım !

Duvarları tırmalıyorum Parmaklarım kan içinde Bilmiyorum, bilmemezlikler içinde bocalıyorum Acaba ateş bana da acır mı , gül bahçesi olur mu ki, kuyular bana da mısırın sultanlıgını getirir mi anne

Daha dün evvelsi günü özlüyordum, bugünse dünü özlüyorum anne, yarınlara hiç ama hiç özenmiyorum ve çabalamıyorum yaşamak için yarınları Bomba elimde, pimi çekmek içinse hiç bu kadar istekli değildi ellerim Kurbanın olayım günümü ver bir öpücükle anne Sen bir tebessüm et, ben bir saat daha yaşayayım Bir tutam saçından, saçlarından ver anne

Bana değil anne, sensizliğe acıyorum Sensiz kalmış herkesi seni sevdiğim kadar anlayabiliyorum da Artık kimse üzerimi örtmüyor gece sana hasret uykularımda Hiç kimse ben öksürdüğüm zaman "can" demiyor Bana kızışların bile tatlıydı Çünkü bana kızarken hep gözlerinden açık verirdin anne , ve ben, ve ben anlardım aslında bana kızamadığını, kızarken bile gözlerinden verdiğin o tebessümle ben anlardım aslında bana kıyamadığını

Soluğum kesiliyor anne Boşlukta ellerim Kayıp bir geceyi daha haber ediyor bütün ajanslar radyoda Sabahlar ise çoktan acı gülüşlerin kurbanı olmuş Cennet seni benden aldığı için mutlu, bense senden sonra cehennem olan dünyada mutsuzum anne

Şimdi Allahtan bir dileğim var Ölmeden önce son bir defa seni görmek için , son nefesten önce son bir dilek anne Ne olur allah^ım ! Annem sûretinde gönder azraili bana Ölüm hiç bu kadar tatlı olmaz o zaman bana Canımı acıtmaz hiç yokluk Hem sana hem anneme vuslat kapar gözlerimi , gülerek, tebessümlerle ölürüm o zaman

Ne olur allah^ım !

Son dilek, son dua, son tecellim sana

Mülteciyim , iltica ediyorum, kabul et allah^ım !

sadece annemi, annemi istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com