![]() |
Dersten Atılma Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
Dersten Atılma Diyalogları1-) -kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı ![]() ![]() +ama hocam -dışarı çıkın ![]() ![]() +hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ![]() ![]() ![]() +yemediniz di mi? -yemedim ![]() ![]() +eh madem öyle ![]() ![]() ![]() ![]() 2-) -Mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum ![]() +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyorsunuz? -Mehmet tamam çık yok yazmıyacam ![]() +(akabinde Mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) 3-) -çık dışarı! +hocam? -çık dışarı dedim ![]() +hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? -dışarı çıkar mısın!? +tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam ![]() ![]() -ya sen çık ya da ben çıkacam! +siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh ![]() ![]() dersler ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() 4-) -can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle ![]() ![]() ![]() ![]() +kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!! 5-) -çık lan dışarı!!! +aaa!!! sagolun hocam ![]() _ne demek lan "sagolun" + ![]() ![]() ![]() 7-) -elindeki ne senin +power rangers hocam -o ne be +milliyet gazetesi veriyor hocam bunları kartondan power rangers karakterlerinin en güçlüsü ![]() -senin elinde ne işi var ders zamanı ders evladım oyun zamanı oyun +ugur getiriyo hocam dersi daha iyi anlıyorum -bak hala cevap veriyo çık dışarı bir daha da ya tek gel ya da hiç gelme +tırıs tırıs 8-) -yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben +yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek 9-) öğrenci arkadaşıyla konuşup, gülmektedir -çık dışarda gülmeye devam et ![]() ![]() +aaa ![]() ![]() ![]() ![]() -defooool ![]() ![]() 11-) +hayır hocam siz beni atmıyorsunuz ![]() ![]() ![]() -iyi hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12-) +offff (deli prof ![]() -kimdi o? (arkada 1 ![]() özgür ruhla oturan ögrenci) +benim hocam -nooldu sıkıldın mı? +hocam bu ne yaa?ne işimize yariycak bu? -hmmm sen şimdi çık ben sana bilahare anlatiyim (uyanık öğrenci dersden yırttıgını düsünüp sevinçle kapıya seyirtir) +saolun hocam -bişey degil,seneye yine gel!! +ehuhuueuhue 13-) - şş sen arkadaki arkadaşım kapıyı dışardan kapatır mısın? +hocam anlamadım bi daha söyler misiniz? 14-) oglum sus artik atarim disari bak ![]() +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari ![]() (kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) +bak pisman olursun ama? -cik dedim! (disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) +bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! 15-) hoca: günaydın ! sınıf : sağol ![]() ![]() ![]() hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı ![]() a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz ![]() ![]() ![]() a-g-a: ama yoklama,devamsızlık ![]() ![]() ![]() hoca: germeyin beni ! 16-) -siz 4 ünüz yeter artık dır dır ettiğiniz dersin başından beri, çıkın dışarı! (etrafta birbirine bakmalar) -çıkın dışarı! hala duruyosunuz! +hocam pardon hangi 4? -çıkın diyorum, susmadınız dersin başından beri, hadi oyalanmayın!! +hocam 5 kişi olduk, biri fazla, hangi 4 çıkıcak? -çık çıık sen de çıııık!!! 17-) lise 1'de matematik dersidir, herkes ayrı muhabbet cevirmekte, dersi pek takmamaktadır sonunda kuduran hoca, kendine bir kurban seçer: -suphi yeter artık, çık dışarı!! +ama hocam ben konuşmuyordum ki, niye çıkayım!? -dışarııı dedim!!! +hocam ama hayır ya ![]() ![]() -bi daha söylemeyeceğim suphi, dışarı ![]() ![]() +herkes konuşuyor ya niye ben ![]() ![]() -çık dedim!! suphi kişisi haşimle yerinden kalkar, hızlı adımlarla kapıya doğru gider ve kapıyı hızla çarparak, çıkar ![]() ![]() -suphi gel buraya!!! 18-) öğrencilerden birisi konuşmaktadır ![]() hocaya: +hocam bu niye çok konuşuyor ![]() ![]() hoca: -ya sabır diyoruz, der ![]() ve rahat durmayan ben: +ya sabır, derim ![]() hoca da beni dışarı atar ![]() 19-) + x hemen dışarı çık dışarııııııııı - (ağır ağır kalkar) canın sağolsun hocam + şunun dediği lafa bakar mısın? ne sanıyosun sen kendini? - ne diyeyim dersten attığın için Allah belanı versin mi diyeyim? 20-) bi ders boyunca surekli gerzek espiriler yapan arkadas, son cinligini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; +hocam bisey sorabilir miyim? -sor bakalım ![]() ![]() +size baba diyebilir miyim? ehehehehe -sen bi gel ![]() ![]() kapıya yönelir ve açar ve sonra -bak bakalım dışarda baba diyebilceğin birileri var mıymıs ![]() ![]() ![]() 21-) özel eğitimle ilgili bir dersin 90 ![]() subayı gibi bir kadın prof ![]() - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! + biz çıkalım o zaman hocam ![]() - rahat duracaksanız kalın ![]() +yok biz çıkalım hocam ![]() - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse ![]() 22-) ilk hafta derste telefonum caldıgında; -cıkıyorsun 10 dk sonra gelebilirsin ![]() tam kapıdan cıkıp kantine dogru yuruken arkadas seslenir hoca cagırıyor diye ![]() -en on sırada oturmus guzelce ders dinliyordun affettim ama dikkat et telefonuna ![]() +sagolun hocam ertesi hafta telefon aynı derste bir daha calar ![]() -cıkıyorsun bu defa gelmiyorsun ![]() +ben gelmiyorum ki hocam siz cagırıyorsunuz ![]() ![]() -hem suclu hem guclu suna bak cık dısarıı |
![]() |
![]() |
|