![]() |
Gökkuşağı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Gökkuşağı![]() Dünyanın bütün renkleri bir gün bir araya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli en özel olduğunu tartışmaya başlamışlar: YEŞİL demiş ki: "Elbette en önemli renk benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAVİ hemen atılmış: "Sen sadece yeryüzünün rengisin ![]() ![]() ![]() SARI söz almış: "Siz dalga mı geçiyorsunuz? Ben bu dünyaya sıcaklık veren rengim ![]() ![]() ![]() ![]() TURUNCU onun sözünü kesmiş: "Ya ben?? Ben sağlık ve direncin rengiyim ![]() ![]() ![]() bulunur ![]() ![]() ![]() ![]() KIRMIZI daha fazla dayanamamış: "Ben hepinizden üstünüm!!! Ben kan rengiyim!! Kan olmadan hayat olur mu!! Ben tehlike ve cesaretin rengiyim!!! Savaşın ve ateşin rengiyim!! Aşkın ve tutkunun rengiyim!!!Bensiz bu dünya bomboş olurdu!!!" MOR ayağa kalkmış: "Hepinizden üstün benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve bütün renkler hep bir ağızdan kavgaya tutuşmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve YAĞMUR'un sesi duyulmuş ![]() ![]() ![]() "Sizi aptal renkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renkler bunun üzerine kendilerinden çok utanmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur onlara "bundan böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden ne zaman dünyamız yağmurla yıkansa, ardından gökyüzünde G Ö K K U Ş A Ğ I belirir ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Gökkuşağı |
![]() |
![]() |
#2 |
önder uçar
|
![]() Cevap : Gökkuşağıharika valla yaaa
|