Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boya, bölge, dyo, fabsanticaşkaradeniz, müdürlüğü, samsun

Samsun Dyo Boya Fab.San.Tic.Aş.Karadeniz Bölge Müdürlüğü

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samsun Dyo Boya Fab.San.Tic.Aş.Karadeniz Bölge Müdürlüğü

* DYO BOYA FABSANTİCKARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Faliyet Alanı:İnşaat

Telefon Numarası:0362 4314875

Fax Numarası:0362 4320829

Adresi:Kale MahOrhaniye Cad25/5 Samsun

E-Posta Adresi
:
ahmetors@dyocomtr Web Adresi
:
wwwdyocomtr
:
Yaşar Boya Grubu için kalite, üretime geçilmeden önce başlar, ürün tüketiciye ulaştıktan sonra da devam eder

Yaşar Boya Grubu'nun felsefesi; yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevresine ve doğaya saygılı, tüketiciyi koruyan, bilinçlendiren, müşterisiyle bütünleşen, insan kaynağını en iyi biçimde değerlendiren, "toplam kalite" felsefesini ve katılımcı yönetim şeklini benimseyen, her zaman daha kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen, yenilikçi bir topluluk olarak varlığını sürdürmektir

Boya tozunun bir zerrresinin, boya oluncaya kadarki tüm serüveni, teknolojinin en ileri testleriyle denetim altında tutulur Çünkü Yaşar Boya Grubu'nun temel hedefi, her zaman en yüksek kaliteyi sunmaktır Bunun için Yaşar Boya Grubu, kalite kontrol mantığına yeni bir boyut getirerek "önce kaliteyi yaratmak", sonra da bunu kalıcı kılmak için uğraş verir Bu amaçla üretim girdileri her defasında tekrar tekrar incelenip öngörülen kalite standardına uygunluğu aranır, en ufak bir aksi değerde reddedilir

Yaşar Boya Grubu Şirketleri, liderliklerini "kalite güvence sistemleri" uygulamasında da göstererek, Türk boya sanayisinde kendi dallarında TSE-ISO 9001 belgesi alan ilk şirketlerdir

DYO İnşaat Boyaları İÜ ISO 9001-2000
DYO Mobilya ve Metal Boyaları İÜ ISO 9001-2000
Dyo Kimyasallar İÜ ISO 9001-2000
Dyo Sentetik Selülozik Boya ve Vernik Fab AŞ ISO 9001-2000
Dyo Matbaa Mürekkepleri ISO 9001-2000

İstanbul Ticaret Odası ile yapılan "Tüketiciyi Koruma Anlaşması" ve Çevre Bakanlığı'nca verilen "Çevre Beratı", grup şirketlerinin çevreye ve tüketiciye olan saygısının birer kanıtıdır Yaşar Boya Grubu, çağın değişen ihtiyaçlarına en doğru yanıtı verir

Yaşar Boya Grubu'nda kalifiye eleman ve bilinçli kullanım, kalitenin önemli parçasıdır Bu nedenle Yaşar Boya Grubu'nun tüm kuruluşları, bünyelerinde oluşturdukları eğitim programlarıyla kendi çalışanlarına, boyacı ustalarına ve müşterilerine yurt çapında düzenli olarak eğitim verir Yıllık eğitim süreleri 70000 kişi/saati aşar

Yaşar Boya Grubu, Türk boya sanayisinin temellerini atıp dünya ölçeğinde önemli bir yere getirirken, Ar-Ge faaliyetlerine de sürekli ve düzenli yatırımlar yapar Yaşar Boya Grubu, çağın getirdikleriyle birlikte değişen, yenilenen müşteri ihtiyaçlarına sürekli olarak en doğru, en kaliteli yanıtı Ar-Ge çalışmaları sayesinde verir ve geleceğin ihtiyaçlarını da belirleyerek geleceğe yönelik çözümleri bugünden sunar

Yaşar Boya Grubu, gıda boyaları hariç, boya ile ilgili her alanda üretim yapar Bu genel yelpazede kendi teknolojisini yaratıp geliştirmeye birinci derecede önem verir Bunun yanında dünyadaki gelişmeleri yakından izler

Yaşar Boya Grubu, dünyaca ünlü firmalarla teknolojik işbirliği yapar:

Basf Coatings AG / Almanya - Otomotiv boyaları
Dupont/ USA ? İnşaat Boyaları
Salchi - Basf/ İtalya - Mobilya boyaları ve vernikleri
Akzo-Nobel / Hollanda - Matbaa mürekkepleri
Vismon UPA / İspanya - Deri yağları
CPS Color OY / Finlandiya - Color Automation Systems
Renk
Harris / İngiltere - Boya fırçaları
Wagner / Almanya - Boya uygulama aletleri

Yaşar Boya Grubu, yurt içinde sanayi liderliğini sürdürürken dünya pazarlarında da bilinen ve aranan bir marka olmak üzere hızla yol almaktadır

2000'li yıllarda yurt dışında da boya fabrikaları kurmak, dış pazarlarda marka yatırımı yapmak ve ulusal markamızı dünyaca bilinen, aranan bir marka haline getirmek, Yaşar Boya Grubu'nun öncelikli planları arasındadır Bu çerçevede ilk yatırım Romanya'da gerçekleşmiştir Dyo Romanya Fabrikası 2003 yılında üretime başlamıştır

Yaşar Boya Grubu'nda on binlerce ton boya üretilirken, tek bir çiçeğe zarar verecek kadar bile çevre kirliliği yaratılmaz Tesislerin atıkları, biyolojik ve kimyasal arıtmadan geçer

DYO VE SANAT;;;Özel kuruluşların sanata ve kültüre katkıları, bu daldaki yaygın eğitim açısından önem taşır Gelişme aşamasındaki toplumlarda, bu yaygınlığı sağlayan kuruluşların, genellikle kamu kesimi ya da devlet sektörü içinde oluşması gerektiğine ilişkin kanılar yaygındır Devlet, üst düzeydeki yönetici kadrolarla toplumun geleceğe yönelik umut ve beklentilerini karşılamakla görevli ve örgütlü bir kurum olarak, başka alanlarda olduğu gibi, sanat ve kültür konularında da seçenekleri saptar, izlenecek genel politikanın yolunu çizer, olabildiğince geniş bir kesimin sanat ve kültürden pay alması için gerekli koşulları yaratır Ancak salt gelişme aşamasındaki ülkelerde değil, gelişmiş sanayi ülkelerinde de devletin üstlendiği bu temel görevin, yarı resmi ya da özel kuruluşlarca da paylaşıldığı görülmektedir

Toplumların kültürel gelişiminde sanatın etkinliğine inanan DYO, 30 yıl önce başlatarak aralıksız sürdürdüğü Türkiye çapındaki ödüllü resim yarışmaları ile Türk Resim Sanatı'na ve sanatçılarına önemli katkılar sağlamıştır

DYO, topluma karşı sosyal bir görev anlaşıyla başlattığı resim yarışmalarına, sanatçılarımız ile sanata duyarlı halkımızın gösterdiği, giderek artan ilgiden ve topluma malolmuş bu dayanışmadan onur duymaktadır

Bugüne kadar sürdürülen DYO yarışmaları ile ülkemize 4500 kadar sanatçının onbin civarında eser kazandırmasına vesile olunurken, her yarışmada değişik bilim adamı, sanat yorumcusu ve sanatçılardan oluşan seçici kurulların titiz değerlendirmeleri ile 348 sanatçıye ödül ve mansiyon verilmiştir

DYO yarışmalarında ödül kazanan eserlerin sergilendiği Türkiye'nin ilk özel resim müzesi SYaşar Resim Müzesi ile İzmir'i bir sanat şehri yapmanın ilk adımını atarken, aynı zamanda da Türk Resim Sanat'nın 30 yıllık gelişiminden alınan bir kesiti sanatseverlerin beğenisine sunmak görevini üstlenmiştir

Bu onurlu görevimizde bizlere ilgilerini esirgemeyen sanatçılara, jürilerin değerli üyelerine ve sanatsever halkımıza teşekkür ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com