Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, gözünde, kadının

Kadının gözünde erkek

Eski 11-11-2008   #1
Şengül Şirin

Kadının gözünde erkek

Kadının gözünde erkek

Kadınların erkekler hangi gözle gördüklerini ve haklarında ne düşündüklerini biliyor musunuz?

Bütün erkekler birbirine benzer" lafında doğruluk payı büyük galiba Kadınların erkekler hakkında gözlemlerini derleyen Rita Rudner (ABD) şu noktaları sıralıyor:

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur

Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur

En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir

Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir "Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer

Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranın verdiği hava basmaca kelliğin verdiği seksiliği gölgelemesin

Erkekler üzerinde mümkün olduğu kadar çok düğme bulunan telefonları severler Çok düğme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakınız aynı masada üç telefon!)

Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır

Bir adamın aynada kendisine bakışından, bir başkasına ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadığını anlarsınız

Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın Erkekleri sadece onlarla baş başa olduğunuzda eğitebilirsiniz Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kadının gözünde erkek

Eski 11-11-2008   #2
bonsoir

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar

2525hadii yaaaKadın da geceyarısı kirpiklerinimi kıvırıyor uykuya ara verip

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-11-2008   #3
KRDNZ

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur

Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın Erkekleri sadece onlarla baş başa olduğunuzda eğitebilirsiniz Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar
:38:38:38:38:38:38

Bu durumun böyle olmasında kadınların payı büyük sanırım Unutmayalım ki kadın olsun erkek olsun insanı yetiştiren bir annedir (kadın)!

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2008   #4
merve16

kesinlikle katılıyorum karadeniz arkadaşıma her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com