Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balina, gölgesi, uçak

Uçak Gölgesi Değil Balina

Eski 11-11-2008   #1
KRDNZ

Uçak Gölgesi Değil Balina

Albümüne ilginç fotoğraflar eklemek için plaja gidip sörf tahtasına çıkan adam en inanılmaz fotoğraflardan birinin kahramanı oldu

Avustralyalı 42 yaşındaki öğretmen David Sheridan, bir balina ile burun buruna gelmenin nasıl bir duygu olduğunu artık çok iyi biliyor

Bu inanılmaz fotoğraftada görüldüğü gibi devasa bir balina sörf yapan Sheridan'ın birden önünde bitiveriyor ve minik sörf tahtasıyla denizin ortasındaki adamın tam altından geçiyor

Daily Mail'de yer alan fotoğraf David'in kendi kamerasıyla çekilmiş 10 dakikada bir fotoğraf çekmesi için ayarlanan kamera tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne sersede sörfçü öğretmen suyun içindeki karartının önce gökyüzünden geçen bir uçağın yansıması olduğunu düşünmüş

Hemen burnunun dibindeki şeklin bir gölge değil de balina olduğunu anladığı anda ise sonunun geldiğini düşünmüş

Sörf tahtası üzerinde dizlerinin bağı çözülen David Sheridan, "Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım, bir daha yaşayacağımı da hiç sanmıyorum" diyor

İki arkadaşı ile New South Wales'ta Valla Beach'e giden Sheridan'ın tek amacı unutulmaz fotoğraflar çektirmekti ama bu kadarını da tahmin etmemişti

Sheridan balinanın ona saldırmaktan çok korkutmak istediğinden son derece emin, aksi takdirde kameranın çektigi fotoğraf hiç kuşkusuz çok daha farklı olacaktı

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Uçak Gölgesi Değil Balina

Eski 11-11-2008   #2
signum

Cevap : Uçak Gölgesi Değil Balina

balina disimin kovuguna gitmez deyip pas gecmis o kadar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com