Bugün Allah' Şükredeceğim Çünkü.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Bugün Allah' Şükredeceğim Çünkü..Gökkuşağının damlalarını, ![]() Kar tanelerinin düşüşünü, ![]() Güneşin altın rengini, ![]() Gün batımının pembe morluğunu, görebiliyorum ![]() Taze bir balığı, ![]() Yeni kesilmiş bir limonu, ![]() Yeni kaldırılmış samanları, ![]() Bebeğin altındaki pudrayı koklayabiliyorum ![]() Telefonun zilini, ![]() arkadaşlarımın fısıldadığı sırları, duyabiliyorum ![]() Soğuğun keskinliğini ve ağrıların batışını, ![]() Kalbimin atışını ve gözlerimi kırptığımı, ![]() Bir yaprağın damarlarını, hissedebiliyorum ![]() Dilimin üzerinde biberli sosun acılığını, ![]() Yoğurdun kaymağını ve cipsin gevrekliğini, ![]() Yeni dilimlenmiş bir greyfurdun ekşiliğini, ![]() Kokulu bir çayın burukluğunu, tadabiliyorum Bugün; gözlerime, burnuma, kulaklarıma, ve dilime teşekkür edeceğim Bunlar, dünyadaki iyi şeyleri ve Allah'ın iyiliğini bilmemi sağlıyor Bugün, ailem ve dostlarım, inançlarım ve bayrağıma teşekkürlerimi sunacağım Bugün her şeye teşekkür edeceğim, Bugün; "Allahım bana çok şey verdin Bir şey daha ver,iyilik yüklü bir yürek" diyeceğim
|
|
|
|