![]() |
Kayıp Çocuk Aranıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
sam00
|
![]() Kayıp Çocuk Aranıyor!Kayıp Çocuk Aranıyor! AMASYA EGEHAN ÇIPLAK 18-06-2008 DEN BERi KAYIP Global Dünyanın Stersi Altında Körelmiş Duygularımız, ne Yazık ki Böyle Kötü Olaylar Yakınınızdan Birinin Başına Geldiğinde Ortaya Çıkıyor ![]() Lütfen Siz De Bu Duruma Kayıtsız Kalmayn ![]() AMASYA Merkeze bağlı Sarayözü köyü'nde 18 ![]() ![]() 5-10 dk içinde kaybolan 2 ![]() ALAMIYORUZ!! (kayboluşundan bir gün önce çekilmiş olan fotoğrafları aşağıda bulunmaktadır) İstanbul'da oturan, yaz tatili ve düğün için memleketlerine giden aile artık onun kaçırıldığını düşünmeye başladı ![]() Sivil savunma ekipleri, jandarma ve akut tarafından gece gündüz yapılan arama çalışmalarına son verildi ![]() Küçük bir köy olan Sarayözü' nde herkesin birbirini tanıdığını siz de tahmin edersiniz ![]() ![]() bulunuyor olması ve o günden sonra onların da görünmeyişleri akla ne yazıkki kötü şeyler getiriyor ![]() Çevre illere de dağitilan ilanların dışında tüm Türkiye ' ye bu durumu bildirmeye çalışıyoruz son bir umutla! LÜTFEN SİZLER DE YARDIMCI OLUN VE BU MAİLİ TANIDIĞINIZ HERKESE İLETİN , Minik EGEHAN'ı bulalım ![]() İRTİBAT TELEFONU: SERDAR ÇIPLAK: 0535 368 05 74 EV: 0358 224 01 00 E-POSTA: egehanciplak@hotmail ![]() -- "ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır'' -Mevlana- _________________ Minik Egehan'ın Son Fotoğrafları! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
sam00
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!Lütfen Siz De Bu Duruma Kayıtsız Kalmayn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
signum
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!insallah bir an once bulunur,Annesi ne hale gelmis cok uzuldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!allah sabır versininş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!allah çok sabır versinnnn valla inşallh hemen bulunurrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!biras anlyşlı olunn lütfennn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!çok üzüldümya perişan oldum dualarımsizinle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
haticee
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!ALLAH ailesine sabır versin ilanı daha öncede gazatede görmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MENİS_60
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!Allah sabır versin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kayıp Çocuk Aranıyor!umarım biran önce bulunur ALLAH ailesine sabır ve yardım etsin ![]() ![]() ![]()
|