![]() |
Alacakaranlık |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() AlacakaranlıkSuskundu şehir ![]() Alacakaranlıktı ![]() Geceydi ![]() Ölümü hatırlıyordum ![]() Üşüyordum ![]() Hafif bir rüzgar eşliğinde rakseden,yaprakların hışırdamalarıyla ürperiyordum ![]() Dalından kopan kuru yaprağın,gözyaşı misali,hüzünle toprağı avuçlamasını seyrediyordum ![]() Veda bayramını yaşayamamış,mercan renkli,sukünlu gecenin kızık yangınları içerisindeydim ![]() Duygularımın serseri renklerini sevmiyorum artık ![]() Mavi özgürlüklere kanat açan,gölgeleri aramaktanda bıktım ![]() Felsefi yargılarda ilgilendirmiyor beni ![]() Alacakaranlıktı ![]() Soğuktu ![]() Ölümü hatırlatıyordu ![]() Mum alevleri bile farkındadır yalnızlığımın ![]() Gözlerimde çırpınan damlacıkların iç çekişlerine,perdeden sızan ayışığı dost oluyordu ![]() Zavallı dünya habersizdi ![]() Zavallı yıldızlar umutsuzdu ![]() Yağmurla ağlamak kaygısıydı ![]() Dağlardı aydınlığa engelim ![]() Geçit vermezdi medetsiz sarp kayaları ![]() İsyan edemezsin ![]() ![]() Alacakaranlıktı ![]() Soğuktu ![]() Ölümdü ![]() Sümbül kokuları türemişti ![]() Bir sevda yankısıydı ![]() Garip bir türküydü ![]() Bir yaprak daha koptu dalından ![]() Çocuk :"ayrılış" diye acı acı gülümsedi ![]() Vurdu adımlarını dağlara doğru ![]() Şarkı olup kanat açtı ovalara ![]() Bir gül'ün tebessümüydü ![]() Bir melek nuruydu,yüzündeki aydınlık ![]() O nur'a hasrettim ![]() Türkülerim misali,şiirlerim misali Kalemim gibi,dizelerim gibi ![]() Mavi hüzün gecesiydi ![]() Yahut kızıl yangın gecesi ![]() Yıldızlarda görünmüyordu artık ![]() Bulutlar vardı ![]() Geceydi ![]() Yeryüzünü bir başkaldırının sesi inletti ![]() Siyahın maviye başkaldırısıydı bu ![]() Sesler kesildi ![]() Bir baykuş tünedi karanlığa ![]() İncecikten bir yağmur başladı ![]() Yapraklar ıslandı,yüreğim ıslandı ![]() Sevdiğim bakışları aradı gözlerim ![]() Alacakaranlıktı ![]() Sema siyah bir rüyaydı ![]() Bir fırtına öncesi gibi masum ve sessiz ![]() Göç rengi bulutlardı ![]() Şehir yine sessizdi ![]() Yine soğuktu ![]() Kaçış sokaklarındaydım ![]() Sevda kuramları ve basit polemikler vardı ![]() Yeşil sevda vardı ![]() Mavi hüzün vardı ![]() Türkü oldu tutsak yüreğim ![]() Gecenin matem karanlığını reddettim ![]() Ağlayan çoban yıldızınıda göremedim ![]() İsyanlara anlam veremedim ![]() Beyaz konçertoyu dinliyordum ![]() Ruhumun derinliklerine çentik atıyordu ![]() Şehir onu dinliyordu ![]() Soğuktu ![]() Ölümü hatırlatıyordu ![]() O'nu hatırlatıyordu ![]() GECEYDİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARANLIKTI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SADECE ÜŞÜYORDUM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Alacakaranlık |
![]() |
![]() |
#2 |
sam00
|
![]() Cevap : AlacakaranlıkBravo GöKKuŞaĞı!!Çok güzel ![]() ![]() ![]() :thumbs: ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesim Kesildi ![]() ![]() ![]() ![]() :baby: :) ![]() |
![]() |
![]() |
|