Gül'e Anlattım Seni.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Gül'e Anlattım Seni..Onun adi duyulunca akla gelir kanayan kirmizi güller ![]() ![]() Onsuzlugu sitem eder eller, durmaz aglar gözler ![]() ![]() O yurekte yer alınca durur zaman, gecmez günler ![]() ![]() Onun adıdır kirmizi gül ![]() ![]() Ve bir kirmizi gül ki durmaz onu anlatir ![]() ![]() Muhammed (s a v ) (s a v ) (s a v ) (s a v) diyerek etrafa kokusun yaylatir![]() ![]() Ve bir zaman ve bu zaman ve ahir zaman ![]() ![]() Asude dillerden dökülen sadece off aman ![]() ![]() Sensizlik ne zor, ne harap, ne yaman ![]() ![]() Görme vakti gelmez mi ey yuzu nurzade ![]() ![]() Hasretler ummanında ordan oraya savrulan bir beden ![]() ![]() Gözleri kan canagini anlatan var bir figan eden ![]() ![]() Bugunlerin sarhoslugu cöker oldu artik toz duman üstüm ![]() ![]() Ben kimseye degil sitem edercesine kendime küstüm ![]() ![]() Görme vakti gelmez mi ey simasi beyzade ![]() ![]() Aşklarin yangini gonullerin yorgunu dillerin hecesi ![]() ![]() Seni görmeyenin olmaz mi gunduzleri gecesi ![]() ![]() Gül'e anlattım seni agladim yalniz kaldim odamda ![]() ![]() Gözumden yas geldi tuttum kendimi düştü bir damla ![]() ![]() Dönmeyenler kervani bekler beni ve ben giderim ![]() ![]() Seni sensiz andim ama ben sensiz neylerim ![]() ![]() Giderken elimde bir hazirandan kalma kirmizi gül ![]() ![]() Ne kadar feryat ettimsede oldum bir dertli bülbül ![]() ![]()
|
|
|
|