Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gümüş, lale

Lale Gümüş

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lale Gümüş

* LALE GÜMÜŞCevahir Bedestan C N:260 Kapalı Çarşı Beyazıt M , Eminönü - İstanbul :
(0212) 5224600 :
(0212) 5283763 wwwgumuslale@gumuslalecom Sektör:Gümüş ve Gümüş EşyaFabrikasyon üretim yerine özgün ve eski tarz sanatsal çalışmalar yaparak müşterilerimizin değerli mekânlarında sonsuza kadar olmak isteğimizdir

Parçalarımızın yapımı, özgün çalışmalar yanında Eski Fransız, 17-18 Asır Fransız, İngiliz, Rus ve Osmanlı gümüş sanatının örneklerinden de yararlanılarak yapılmaktadır

Ürettiğimiz parçalar "Kullanım eşyası" ve "Dekoratif parçalar" olarak ikiye ayrılmaktadır
Eşyaların %90' ı el sanatı örneklerine dayanmaktadır Misyonumuz seri ve basmakalıp gümüş üretimi yerine sanata önem veren bir anlayışla çalışmaktır

Kendimize ait, 3 ayrı imalathanede 6 ustabaşı, 14 kalfa ve 25 işçi ile yılda ortalama 4 ton kapasite ile sizlere üretim yapmaktayız
Ürün KategorileriGümüş ve Gümüş Eşya El Sanatları Hediyelik Eşya Turistik ve Hediyelik EşyaÜrünlerçerçevelergümüşgümüş aynalargümüş biblolargümüş çay takımlarıgümüş eşyalargümüş ev eşyalarıgümüş kaselergümüş kollu şamdanlargümüş kupalargümüş madalyalargümüş paralargümüş plakagümüş saatlergümüş şekerliklergümüş şişe altlıklarıgümüş stilolargümüş tepsigümüş tepsilerhediyelik eşyalar Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com