![]() |
Ay Geceye Dargın,Ben Sana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ay Geceye Dargın,Ben Sana..Bu gece zifiri karanlık dört bir yan ![]() ![]() Ay geceye dargın,ben sana ![]() ![]() Adımların karanlıkta sesini kaybederken,uzanıp tutmak istedim ardından gölgeni ![]() ![]() Hani bir gece ve son defa benle kalırsın diye ![]() ![]() Tutamadım ![]() ![]() ![]() Tutunamadım sana ![]() ![]() Öğlece yığılıp kaldım kaldırımın soğuk bedenine ![]() ![]() Ben her gecemde seni yaşarken ![]() ![]() Sen tek gecede karanlığa teslim ettin beni ![]() ![]() Belki de Ay'ın geceye dargınlığı bu yüzdendir ![]() ![]() Benim de sana ![]() ![]() ![]() Her uykuya dalışımda ,sana kapatırdım gözlerimi ![]() ![]() Düşümdeki senden habersizdin ![]() ![]() Sabah, silüetini alınca düşümden,sensizliğe açardım gözlerimi ![]() ![]() Güneş güne küsseydi bir kez de,doğmasaydı hiç ![]() ![]() Ve sen hep saklı kalsaydın düşlerimde her gece ![]() ![]() Parmak uçlarımdaki titremeye bir anlam veremiyorum ![]() ![]() Oysaki üşümüyorum da hiç ![]() ![]() Yine sensizlik düştü yüreğime galiba ![]() ![]() Kan revan içinde sayıklamalarım olacak sanırım ![]() ![]() Terleyecek ellerim,yanacak bu gece yine kalbim ![]() ![]() Harflerimin çığlığını duyuyorum ![]() ![]() Ömrümü yakmıştı ya ansızın gidişin ![]() ![]() Şimdi yine ![]() ![]() Beni yakacak harflerimi topluyorum yerden ![]() ![]() Ve çakıyorum kibriti birden ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Beni yakan cümlelerimin aşkına ![]() ![]() Beni karanlığa teslim eden gözlerinin aşkına ![]() ![]() Giderken yanağımı nemlendiren yaşlarının aşkına ![]() ![]() Aşk'ının aşkına ![]() ![]() ![]() Gel de al küllerimi,savur geceye ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Ay Geceye Dargın,Ben Sana.. |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Ay Geceye Dargın,Ben Sana..Adımların karanlıkta sesini kaybederken,uzanıp tutmak istedim ardından gölgeni ![]() ![]() Hani bir gece ve son defa benle kalırsın diye ![]() ![]() Tutamadım ![]() ![]() ![]() Tutunamadım sana ![]() ![]() Öğlece yığılıp kaldım kaldırımın soğuk bedenine ![]() ![]() Ben her gecemde seni yaşarken ![]() ![]() Sen tek gecede karanlığa teslim ettin beni ![]() ![]() ellerine sağlık gülgüzeli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Ay Geceye Dargın,Ben Sana..teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ay Geceye Dargın,Ben Sana..Şimdi ![]() ![]() ![]() Beni yakan cümlelerimin aşkına ![]() ![]() Beni karanlığa teslim eden gözlerinin aşkına ![]() ![]() Giderken yanağımı nemlendiren yaşlarının aşkına ![]() ![]() Aşk'ının aşkına ![]() ![]() ![]() Gel de al küllerimi,savur geceye ![]() ![]() ![]() Kaç kez and içtiler ağlamam diye gözlerim sözünde durmuyorrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ay Geceye Dargın,Ben Sana..Vakit ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim arkadaşlar sizlerinde okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|