Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyaz, eşya, kismet, mobilya

Kismet Beyaz Eşya Mobilya

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kismet Beyaz Eşya Mobilya

* KISMET BEYAZ EŞYA MOBİLYADörtyol C Ordu C N:167 GOP İmam Hatip ve İlköğretim Okulu Karlıtepe M , Gaziosmanpaşa - İstanbul :
(0212) 4179130 :
(0212) 5642820kismet@mailkocnet Sektör:Beyaz Eşya Satış MağazalarıKsımet Dayanıklı Tüketim Malları uzun yıllardır sektöründe lider kuruluşlar olan Arçelik elektrikli ev aletleri ve İstikbal mobilya ürünleri konsepti ile siz müşterilerine hizmet vermenin onurunu yaşamaktadır

Öncelik olarak yaşanılan tüm mekanlarda fonksiyonel modern, ekonomik ve beklentilerinize cevap verecek seçeneklerimiz ile her zaman kalite ve güven çatısı altında sizlere cevap veriyoruz Aradığınız tüm Arçelik beyaz eşya ve İstikbal mobilya ürünlerimizi GOP merkezimizden ve Rami şubelerimizden temin edebilirsiniz

"Bu benim için özel" diyorsanız sizleri bekliyoruzÜrün KategorileriBeyaz Eşya Satış MağazalarıAktivitebeyaz elektronik ev eşyalarıbeyaz eşyabüyük elektronik ev eşyalarıküçük elektronik eşyalarÜrünlerbulaşık yıkamaçamaşır makinelerielektrikli fırınlarev bulaşık yıkama makinalarıev çamaşır kurutucularıev çamaşır yıkama makinalarıev içi pişirme cihazlarıev için aspiratörlerev için elektrikli mikserlerev için elektrikli su çaydanlıklarıev için klima cihazlarıev için mutfak robotlarımikrodalga fırınmutfak meyve sıkacaklarıplazma televizyonlarServislereve teslimGenel BilgiEk Bilgiler: Çalışma Saatleri : Pazartesi-Cumartesi 08:30-21:00
Pazar Kapalı

Ödeme Şekilleri: Kredi Kartına taksit ve senet ile ödeme Alarm SistemleriAydınlatmaEmlakçılarİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com