Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aiit, firavun, fotoğraflar, fravuna, ramses, sahte

Firavun 2. Ramses (Fotoğraflar Fravuna Aiit Değil Sahte)

Eski 11-06-2008   #1
Kim O
Icon1861

Firavun 2. Ramses (Fotoğraflar Fravuna Aiit Değil Sahte)

Bize okullarimizda din derslerinde anlatilan hikayeye gore olay soyledir:

Bu resim İsrailoğulları'nın başlarındaki zalim Mısır Firavun'u II Ramses'in cesedidir ve ceset İngiltere - Londra British müzesinde bulunmaktadır

Süveyş kanalı açılırken denizin kenarında küçük bir tepecikte bulunmuş ve Londra'ya getirilmiştir

ALLAH (cc) Resulu Hz Musa'nın zamanında ilahlık iddasında bulunan Firavun'un ölümünden 3 bin sene geçmesine rağmen ALLAH (cc), cesedini ibret olması için çürütmemiştir

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 286KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 315KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 308KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 318KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 345KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 344KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 307KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 342KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 388KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 376KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 342KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 371KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 383KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 360KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 401KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 1024x768 ve büyüklüğü 392KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 364KB

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 365KB[/b]

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz Orjinal resimin boyutları 768x1024 ve büyüklüğü 365KB

onemli kisimlari Turkceye ceviriyorum:

baslik: Tipik Misir mezari icinde bir adamin dogal korunmus vucudu ve bazi mezar esyalari Milattan once 3400

Bilimsel kazilar sonucu bulunan bir cok mezar gibi buda o donemin otantik esyalarini ve bir vucudu iceriyor Bedenin bu muthis korunmuslugunu col kumlarinin dogal hizli kurutmasi sagliyor

bu mezar Nil nehri yakininda bulunmustur

aciklamadada gordugunuz gibi genellikle icindeki bedendense mezar uzerinde duruluyor, ayrica bu bir mumya degil colde kurumus bir insan cesedi (anladigim kadariyla baligin gunes altinda salamura edilmesi gibi bir etki olmus)

bu olaydan benim cikardigim sonuc:
insanlari bir seye inandirmak icin yalan bile soyleyecek kadar alcalan insanlarin ben kendi inanclarindan suphe ederim,, ben bu gune kadar bu fotografin gercektende firavuna ait olduguna inanmistim, inandirilmistim (okullarimizda din kitaplarinda oyle yazar)

“Göklerin ve yerin Rabbi’nden başkasının bu delilleri indirmediğini iyi biliyorsun Firavun, seni mahvolmuş biri olarak görüyorum!” Onları yeryüzünden kaldırmak isteyince de onu ve beraberindekileri topluca suda boğduk (17 İsra Suresi, 102-103)

“Çok geç! Daha önce baş kaldırmış ve bozgunculardan olmuştun Senden sonraki kuşaklara ibret olman için bugün senin cesedini koruyacağız Ne var ki insanların çoğunluğu işaretlerimizden habersizdirler(10 Yunus Suresi, 91-92)

yani Allah cc diyorki ben onun cesedini muhafaza edicem gelecek nesillere ibret olsun diye

Aşağdaki siteden İngiltere müzesine ulaşabilirsiniz
http://www.delange.org/Egyptian_Muse...el Sonuçları

Bu daha gerçeksi duruyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com