|
|
Konu Araçları |
ahiret, atalım, birşeyler, sepetimize, varmisiniz |
Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz? |
11-04-2008 | #1 |
|
Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?Bismillahirrahmanirrahim Es-Selamu Aleyküm ve Rahmetullah Baslatmama vesile olandan, Rahman (Azze ve Celle)razi olsunAmin Ahiret sepetimize her daim sevaplar ekleyelim insaAllah Simdi söyle yapacagiz, üstteki ondan sonra gelecek olan icin yapacagi birsey söyleyecek Sonradan gelen ise, üsttekinin demis oldugunu yapip, ahiret sepetine atacak insaAllah Basliyorum O'nun izniyle; Benden sonraki 1 Fatiha 3 Ihlas okusun (Sevabimiz bol olsun!) |
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz? |
12-25-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?okudmmmm bnden sonraki de bi tövbe getrsn inşallah |
12-27-2008 | #3 |
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?getirdim=) benden sonraki bir ayetel kürsi okusun inşallah |
12-27-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?okudm alttaki 100 salavat getrsin inşallah |
01-15-2009 | #5 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?100 salavat getirdimbenden sonraki Allah rızası için 2 rekat namaz kılsınl |
01-15-2009 | #6 |
sam00
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?kıldım benden sonraki tövbe edip Allah rızası için 2 rek'at daha kılsın |
01-29-2009 | #7 |
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?evet kıldım alttakide 3 kere tövbe etsin Allah rızası için çok değil yanlız 3 kez |
01-30-2009 | #8 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?Tövbe ettimBenden sonraki de 10 salavat getirsinİnşallah |
02-18-2009 | #9 |
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?getirdim Alttaki 3 kez la ilahe illallah muhammeden resulallah desin |
02-18-2009 | #10 |
fatmanur
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?getirdim alttaki Allah rızası için 10 kere SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ desin
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
02-18-2009 | #11 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?DedimBenden sonraki de üç tane ayetül kürsi okusun |
02-18-2009 | #12 |
fatmanur
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?okudum alttaki 10 kere SUBHANALLAH desin |
02-18-2009 | #13 |
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?dedim benden sonrakide elhamdülillah desin 3 kere |
02-18-2009 | #14 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?Tamamdır(: Altta ki Allah rızası için Bi Fatiha 3 ihlas okuyup şehitlerimizin ruhuna hediye etsin
02-18-2009 | #15 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım. Varmisiniz?EttimAllah kabul etsinBugün amcamı kaybettimBenden sonraki de amcamın ruhu için bir fatiha üç ihlas okuyup ruhuna gönderir mi? |
|