![]() |
Tövbe Eden Hiç Günah İşlememiş Gibidir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Tövbe Eden Hiç Günah İşlememiş Gibidir..![]() Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Sahi mi? Yani, sayısız günahlar işlediğim halde, hiç günah işlememiş sayılacağım öyle mi? -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Ciddi misiniz? Oysa, bana kalsaydı, ben kendimi bile bu kadar kolay affedemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Daha önce tövbe etmediğim günahlarım da var benim ![]() ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Nasıl yani? İçimde azıcık bir pişmanlık olsa bile, özür dilemiş mi sayılıyorum? Dilime varmayan içimdeki “ah!”lar da tövbe diye mi kabul ediliyor ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Doğru ya, “hiç günah işlememiş gibi” diyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -O günahtan da tövbe edebilirim yani ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -Sevildiğimi bileyim ha! Hata edebileceğim baştan biliniyordu ama yine de var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir ![]() -İçimde bir ateş bir ateş ki, hiç sormayın! Yanıyor, yakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|