Manalı Sözler - Özlü Sözler |
11-02-2008 | #1 |
sam00
|
Manalı Sözler - Özlü SözlerEtkilenmemeye çalışacaksın gideceksin evinde aglayacaksın ama kimse görmeyecek dimdik duracaksın dışarda seni çekemeyenlerin eline koz vermeyeceksin yoksa dahada üstüne gelirler yaşamak bir sanattıryaşamasını bilene hayat boş bir sayfadırne yazacagın sana baglıdır Allah hep kötülerin kazanmasını isteseydiiyileri yaratmazdı sevmek sevilmekten daha güzeldir çünkü insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir Bana seni unutmamı söyledilerUnuttum Ama seni unut diyenleri unutamadım Ne diL yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne eller uzanır sana dokunmaya, Ne kollar dayanır seni sarmaya Bir ömür yeter mi bir sen daha buLmaya Aşkı bulmak zor,sahip olmak harika,kaybetmek kolay ve unutmak zordur Severek asla bir şey kaybetmezsinizAma hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz Hayat geçer sen anlamazsın, görmezsin, tadamazsın belki; ama o geçer gider Sen sadece hayattan geriye kalan küllerle kendini avutmaya çalışırsınKeşke dersin keşke hayatı anlasaydım geçtiğini bilseydim de bu hataları yapmasaydım Kaybolursun hayatın gidişinde yok oluşunda kendini bulmak istersin ararsın ararsın ama bulamaz çünkü ters yönde gidiyorsundur Sana geldim,kör korkularımdan,yalnızlığımdan ve umutsuzluktan kaçarakUmarsız ve yüreklice sana geldim kendimi sözlerinde bulmak,gözlerinde yok olmak ve avuçlarında erimek içinSana geldim,çünkü;İçimdeki ses senin adını söylediSana geldim,hiç bir zaman gidiyorum dememek için Güneşi sevdiğini söylüyorsun,ama güneş çıkınca sıcak diyordunYağmuru sevdiğini söylüyorsun,yağmu yağınca şemsiyeni açıyorsunRüzgarı sevdiğini söylüyorsun,rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsunKorkuyorum!Beni sevdiğinide söylüyorsun ya o da yalansa ___________________________ evet çok güzel değil mi? |
|