![]() |
**Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Yazılar küçük ve okunamadığı için konu aşağıya taşınmıştır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z) |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Erkekler bizi anlamıyor! Erkeklerin düşünce mekanizması, kadınları anlamaya uygun değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevapsız sorular Neden kadınlar aslında cevap istemedikleri soruları ısrarla sorarlar? Örneğin, kız arkadaşlarımız hakkında sevgilimizin fikrini sık sık sorarız ![]() ![]() ![]() Jean pantolon takıntısı Bir poponuz olmasına rağmen 20 tane jean'iniz var ![]() ![]() ![]() Salata işkencesiAç olmadığımızı söyleyip, kendimize salata alırız sonra da sevgilimizin yemeğinin yarısını afiyetle yeriz ![]() ![]() ![]() Kaliteli zaman geçirme fikri Sevgilimiz bizimle alışveriş maratonuna katılsa da, istediğimiz filmleri seyretse de, manikür yaptırırken bizi sabırla beklese de, şikâyetimiz aynı: "Beraber hiç vakit geçiremiyoruz ![]() ![]() Ufacık yaratıklardan aşırı korku Suşi yeriz, kalamar da, istiridye de, ama gel gelelim banyoda en ufak bir örümcek görmeye dayanamayız ![]() ![]() Aşk oyunları Kadınlar, erkeklerin kötü olduklarını, kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini bilmediklerini söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() Tuvalete toplu olarak gitmek Grup olarak dışarı çıkıldığında, mutlaka masadaki bütün kızlar aynı anda tuvalete giderler ![]() Soğuğa karşı koyamamak Mevsim ne olursa olsun, kadınlar ince giyinir ve çok üşürler ![]() Saç takıntısı Erkeklere göre, kadınlar her aynanın önünde birer saat harcayıp, türlü saç spreyleri ve jöleleri kullandıktan sonra saçlarının yataktan yeni kalkmış gibi görünmesini sağlarlar ![]() ![]() Güzel bir paylaşım olmuş su perisi ![]() ![]() ![]() ![]() bakalım biz erkekler bu neler düşünüyoruz ![]() ![]() ![]() Aşk oyunları konusuna tamamen hak veriyorum: ne istediklerini bilmiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında düşünce mekanizması çok farklı değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cevapsız soruları sormasının nedeni şu; erkeğinden, gerçekten kendisinden daha güzel (seksi, çekici vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jean pantolon takıntısı; aslında bu sadece bir bakış açısı, insanlar giydiklerinin ne kadar güzel ve yakıştığının farkına varmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soğukta kalmak; Bilimsel olarak erkekler kadınlardan daha fazla üşürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() saç takıntısında erkekler daima böyle düşünmezler; Bunun için şunu söylüyorum: Kendine güvenmek ayrı bir şeydir… ![]() ![]() ![]() kaliteli zaman geçirmek; Yani bu konuda bayanlara laf söyleyemeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatmadığınız birşey daha var kolay YALAN söylemekBunun nedenide şu: yetişme şartları; Bir düşünün aynı evde aynı yaşta bir kız ve bir erkek çocuğu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Baba arkadaşlarla maç izliyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() erkek bu sorular karşısında afallar kalır ![]() ![]() ![]() Erkek eşini bir resturantta görse"Ne işin var o adamla?" kadının cevabı hazırdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız şu soruyu sormadan geçemeyeceğim ![]() ![]() ![]() Kızların tuvalete toplu olarak gitme sebepleri ne sürü psikolojisi olmadığı kesin ![]() ![]() ![]() Hep beraber fayanslarımı sayıyorlar? "Ayşe bu duvarı ben saydım sol duvarı sen say" yoksa başka bir şey mi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yaman155
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Salata işkencesiAç olmadığımızı söyleyip, kendimize salata alırız sonra da sevgilimizin yemeğinin yarısını afiyetle yeriz ![]() ![]() ![]() kadınlar inanmak istediği şeylere inanıyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)idare etmek hmm, idare edilecek gibi durmuyorlar bazen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yaman155
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)walla kardes yapacak birsey yok elden ne gelır? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Biraz abartmışsınız diycem ama haksızlık olur baya baya abartmışsınız ![]() ![]() ![]() bu her kadın için geçerli değildir istisnalar hariç diye parantez içinde belirtmeliydiniz Sevgili Öğretmenim=)size bu yakışırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi tip kızlar olduğu belli zaten bunların üstümüze alınmaya gerek yok yani=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Sende haklısın SUDENAZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z)Güncel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : **Erkekler bizi anlamıyor** cevap veriyorum(Z):D Gülmeden edemiyecem,az önce bir arkadaş ''Erkek değiller mi hepsi aynı!' sözüne cevap olarak ''Sizde düzgün olsaydınız da hepsini tanımasaydınız'' demişti,konuyla alakası ne bende bilmiyorum yazmadan edemedim:D
![]() |
|