![]() |
Ne oldu Dündar, Can’ın mı yandı? |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Ne oldu Dündar, Can’ın mı yandı?Bir kamyon, 3 Kasım 1996 günü Türkiye'nin rotasını değiştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ogün; Koalisyon ortağı DYP Susurluk'un üzerine gitmedi, iddialar zaman içinde DYP'de iç kanamaya yol açtı ![]() Ogün; Koalisyonun büyük ortağı RP Susurluk için 'fasa fiso' dedi ![]() ![]() Ogün, Medya çok ateşliydi ![]() ![]() ![]() Ogün; TÜSİAD, TOBB, Türk-İş, DİSK, TESK kısaca iş ve işveren dünyası Susurluk'un üzerine gidilmesi için kıyamet kopardı ![]() Bugün; İktidar partisi, sonu nereye varırsa varsın Ergenekon'la ilgili çete soruşturmasının sonuna kadar yürütülmesini istiyor ![]() Bugün; İki emekli orgeneral başta olmak üzere çok sayıda emekli asker Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı, çoğu tutuklandı ![]() Bugün; Anamuhalefet Partisi CHP, Ergenekon'un avukatlığına soyundu, iddiaları 'deli saçması' olarak tanımladı, soruşturmayı yürüten savcıya 'eşkıya' diye bağırdı ![]() Bugün; Medya felçli ![]() ![]() Bugün: TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, alkışlar arasında Ergenekon soruşturmasını kınadı ![]() Bugün; Susurluk fatihi Fikri Sağlar ile Ergenekon üstadı Can Dündar saf değiştirdi ![]() Sol yanağa vurulunca Ne oldu da 11 yılda böylesine değişiverdik? Dün çetelerin üzerine gitmediği için siyasi otoriteyi yerden yere vururken bugün çetelerin üzerine giden siyasi iradenin önüne set çekiyoruz? Demek ki Susurluk'taki temel kaygımız, çetelerden arındırılmış şeffaf bir yönetim değilmiş ![]() ![]() ![]() Can Dündar'a bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü, Dündar'ın Ergenekon'u ülkücü mafyadan ibaret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman fotoğrafın sol yanağı görünmeye, sadece 'öteki' değil 'beriki' de hesap vermeye başladı, Dündar'ın da arkadaşlarının da Can'ı yandı ![]() ![]() Çetecilik devrim oldu Doğan Avcıoğlu önderliğinde sivil-asker karışımı ****acıların Yön Dergisi'nde pişirdiği 9 Mart darbe girişimini bile bize yıllarca 'devrim hareketi' diye ballandıra ballandıra anlattılar ![]() Nitekim Soner Yalçın, Hürriyet'te dün Ergenekon soruşturmasını 12 Mart muhtırasından sonra ****acı ekibe açılan meşhur 'Bomba Davası'na benzetti ![]() ![]() Sonra Uğur Mumcu'nun şu sözlerine gönderme yaptı: 'Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Genelkurmay Başkanı Memduh Tağmaç ve İstanbul Sıkıyönetim Komutanı Korgeneral Faik Türün üçlüsünde simgelenen emperyalistlerle bütünleşmiş işbirlikçi iç güçler, ulusalcı Faik Gürler-Muhsin Batur-Kemal Kayacan üçlüsünü buna engel görüyorlar ve onları bertaraf etmek istiyorlardı ![]() Şüpheli ölümler Mumcu'nun sözünü ettiği isimlerden Oramiral Kemal Kayacan 29 Temmuz 1992 günü İstanbul Göztepe'de Dev-Sol tarafından öldürüldü ![]() ![]() ![]() ![]() Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Erol Mütercimler'in eski ifadelerini hatırlayın ![]() ![]() Şimdi de Ardan Zentürk'ün 24 Ocak 2008 tarihli Star'daki yazısına dönelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzliyorum televizyonları, Mustafa Balbay 'Ben gazeteciliği Uğur Mumcu'dan öğrendim, Ahmet Taner Kışlalı oda komşumdu' diyor ![]() ![]() ![]() Çağrım sadece Mustafa'ya değil, Can sana da söylüyorum ![]() ![]() ![]() STAR |
![]() |
![]() |
|