![]() |
Dertli Üyenin Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Dertli Üyenin GünlüğüBen bu forumun eskisiyim ![]() Aynı zamanda kederlisiyim ![]() Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker ![]() Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere ![]() Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok ![]() Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize ![]() Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok sitede ![]() Tek bir özel mesaj aldım ![]() Ondada uyarı aldım ![]() Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla ![]() Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Allah(celle celalüh)'tan korkmasam çökertecem siteyi valla ![]() Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Sanki kendileri çok biliyorlar ![]() Kendimi ifade etmek için şiir yazdım ![]() Virüs girdi dediler,şiirimi yediler ![]() Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler ![]() Ben derim islamın emri, O der imansızlar belli ![]() Her zaman derler benim görüşüme göre ![]() Bazende İmam ı Azam a göre ![]() Muhalifler hep ilgi çeker ![]() İtiraz ederim biride beni saf dışı eder ![]() Bir de not düşmüş bizim dertli üye ![]() ![]() ![]() Not:Sizler için basit olan teşekkür butonu karşınızdaki insanda sevinç ve güven bahçeleri açabilir ![]() Sizin için anlamsız olan üye notları başkalarının kendilerine olan güvenlerini kazandırabilir
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Dertli Üyenin Günlüğü |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Dertli Üyenin Günlüğügüzel bir gün geçirmiş anlaşılann ![]() |
![]() |
![]() |