![]() |
Zaman Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
|
Zaman YokBiliyorum kızgınsın ![]() ![]() Söylemek istemediğin sözler dilinin ucunda ![]() Hani biraz tutmayıp bıraksan kendini, hepsini yüzüme vuracaksın ![]() Zor duruyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginin arkasında bıraktığın her hece kaybolmuş sayılır ![]() ![]() ![]() Derin bir kuyuda onlar şimdi; ulaşılmaz, karanlık, dipsiz ![]() ![]() ![]() Bırak orda kalsınlar ![]() ![]() ![]() Canını acıtırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünden, gözlerinden, dudaklarının titremesinden, bilmediğin bir melodiyi ıslığa dökme çabandan anlıyorum işte, kızgınsın ![]() ![]() ![]() Senin olmayanları bırak, bana kendi kelimelerinle ulaş ![]() ![]() ![]() Haydi söyle! Bağır, çağır, yüzüme haykır ama kızgınlığını yüreğinde saklama ne olur ![]() ![]() ![]() Gözlerini kaçırma benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affedeceksen şimdi affet beni ![]() ![]() ![]() Zaman yok ![]() Doğru değil bu kadar uzak olman ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman yetmezmiş gibi, bir de araya mesafeler koyman ![]() ![]() ![]() Yollar, duraklar doğru değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıp kendini başka yerlere götürmen yeterli değil ![]() ![]() Tam burada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru değil bizi parçalaman ![]() ![]() İçin böyle istemiyor, farket, anla ![]() ![]() ![]() Dokunacaksan şimdi dokun bana ![]() ![]() ![]() Zaman yok ![]() Evet, ben de önce şiirler söyleyebilirim sana, sonra küçük çekingen notlar gönderebilirim ![]() Doğru kelimelerin peşinde, ben de küçük adımlarla dolaşabilirim, ben de ![]() ![]() ![]() Evet ben de bulduğum ilk aydınlık günde yanına gelip, ilk serin geceyi bekleyebilirim sevdiğimi anlatmak için ![]() ![]() ![]() Ben de yüreğimi nadasa bırakıp bir süre, bir başıma labirentlerinde dolaşabilirim hayatın, ben de ![]() ![]() ![]() Ama bunu yapmıyorum görüyorsun ![]() Önce sevdiğimi bilmen gerekiyor diye inş ![]() |
![]() |
![]() |
|