![]() |
Bulusmak Uzere |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Bulusmak UzereDiyelim yagmura tutuldun bir gun Bardaktan bosanircasina yagiyor mubarek Obur yanda gunes kendi keyfinde Ne de olsa yaz yagmuru Piril piril dusuyor damlalar Eteklerin uca uca bir kosudur kopardin Dar attin kendini karsi evin sundurmasina Iste o evin kapisinda bulacaksin beni Diyelim icin cekti bir sabah vakti Erkenceden denize gireyim dedin Kulac attikca sen Patiska carsaflar gibi yirtiliyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayim diyorsun Icine dogdu belki de Iste cil cil kosusan baliklar Lapinalar gumusler var ya Eylim eylim salinan yosunlar Onlarin arasinda bulacaksin beni Diyelim sapina kadar sair bir herif cikmis ortaya Cakmak cakmak gozleri Meydan, ya Taksim ya Beyazit meydani Herkes orda sen de ordasin Herif bizden soz ediyor bu ulkenin cocuklarindan Yuruyelim arkadaslar diyor yuruyelim Ozgurluge mutluluga dogru Her isin basinda sevgi diyor Gozlerin yagmurdan sonra yapraklarin yesili Bir de basini ceviriyorsun ki Yaninda ben varim ![]() ![]() ![]() CAN YUCEL
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|