Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Dantel, Örgü ve El Sanatları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dekoratif, yastıklar

Dekoratif Yastıklar

Eski 08-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dekoratif Yastıklar

Sevgili hanımlar, internette artık hep aynı dekoratif yastık modellerini ben görmekten çok sıkıldım Nereye baksam hep aynı dekoratif yastıklar Biraz fark yaratmak istedim ve daha önceden hiç görmediğiniz dekoratif yastık resimlerini sizlerle paylaşmak istedim Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere aşağıdaki yastık modellerinden hediye de edebilirsiniz Bence bir sevgiliye verilebilecek en güzel hediye dekoradif yastıklardır Sizin verdiğiniz yastığa baş koyması, onunla uyuması çok manidardır bence

Bu dekoratif yastık modelini bir kız erkeğe hediye edebilir; çünkü erkek odasına daha çok yakışır
dekoratif yastık modelleri

Bu türde bir yastığı aile üyelerinden birine ya da dostlarınıza, normal arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz
dekoratif yastıklar

Yaşama sıkı sıkıya bağlı, cıvıl cıvıl bir kişiliği olan dostunuza özel bir gününde hediye edilebilir

Desenleri ne kadar güzel düşünülmüş değil mi, gerçekten de çok yatatıcı
dekoratif yastık

Neşeli, komik bir dostunuza böyle bir yastık hediye etseniz eminim çok sevinirdi
dekoratif yastık çeşitleri

Çok sade ama bir o kadar da şık ve estetik bir yastık

İşte bu yastığı aşkınıza hediye edebilirsiniz Ama söyleyin ona odasının baş köşesine koysun ve ona her baktığında sizi hatırlasın
dekoratif yastıklar yeni trend

Bu yastığı da bir erkek kız arkadaşına hediye edebilir Genç kızların çok hoşuna gidebilecek tarzda bir yastık modeli

Bir balık dekoratif yastık olmuş Bin yıl düşünsem balığın yastık haline geleceği aklıma gelmezdi Pes yani…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com