![]() |
Derya Baykal’Dan Kaneviçe Modelleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derya Baykal’Dan Kaneviçe ModelleriBayanlarımız eskiden günümüze kadar kaneviçe modelleri annelerimizin el emeği göz nuru ile işlediği kaneviçeler eskisi kadar artık rağbet görmüyor şimdi o kadar yenilikler ortaya çıktı ki… Siz de kaveviçe biliyorum işlemek istiyorum ama model bulamıyorum diyorsanız sizlere en güzel modelleri seçtim bakın birini yapın kızınızın çeyizinde bir başka görünecektir emin olabilirsiniz, bunu gören her kadın kıskanacaktır sizi,aşağıdaki sayfamda birbirinden güzel kullanışlı Kaneviçe örnekleri ![]() ![]() Geçmişten günümüze en güzel modelleri ile Kaneviçe örnekleri burada ![]() pembe kaneviçe çarsaf modelleri Yeni pembe güllü Kaneviçe modeli eminim yataklarınıza çok yakışacaktır ![]() morlu kaneviçe modelleri Sizde çeyizinizde bir takım Kaneviçe işlemeniz olsun istemezmisiniz ![]() modern kaneviç yastık modelleri Farklı Kaneviçe yastık üzeri işlemli modelleri sizlere bakın yapın ![]() mavi kaneviçe modelleri En güzel kullanışlı kanevişçe seccde modellerine bir bakalımmı ![]() kedili kaneviçe modelleri El emeği göz nuru ile işlenen en güzel Kaneviçe örnekleri burada ![]() şık kanevişe modelleri Yataklarınızın üzerini bu modern kullsnışlı Kaneviçe modeli ile örtebilirsiniz ![]() çiçek desenli kaneviçe modelleri İşte sizlere bayanlar en kullanışlı Kaneviçe işleme modelleri bakın yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|