![]() |
Kırizlerin Anası Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Kırizlerin Anası GeliyorÜnlü ekonomist Dani Rodrik , Paul Krugman'ın gelişmekte olan ülkelerde bir ‘döviz krizlerinin anasının' yaşanacağından korktuğunu belirterek “Korkuyorum ki Krugman haklı” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu operasyona Çin de katılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir durgunluğa, gelişmekte olan ülkelerin paralarının kontrolsüz dalgalanması, ABD ve Avrupa'da ticarete önleyici önlemlerini devreye sokulması işi dayanılmaz noktalara götürecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Hakan Guven®
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kırizlerin Anası Geliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kırizlerin Anası Geliyorişte yaratılan suni krizin asıl amacını görüyoruz ![]() ![]() imf yine yüksek faizlerle borç vericek ve yine ülkelerin her adımlarını kontol altında tutucak ![]() bence çözüm açık dışa bağımlı bi ekonomi olmamalıyız ![]() ![]()
__________________
Kimler geldi kimler
![]() ![]() Neler istediler neler ![]() ![]() Sonra bırakıp dünyayı gittiler ![]() Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi? O gidenlerde senin gibiydiler; |
![]() |
![]() |
|