![]() |
İlk Günkü Gibi Aşk Yaşamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Günkü Gibi Aşk Yaşamakİlk Günkü Gibi Aşk Yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilinizi şaşırtmak için ne yapıyorsunuz? “Hiçbir şey” yanlış cevap! Nicole Kidman kocası Keith Urban’la aşkını taze tutmak için iç çamaşırlarının arasına ‘Seni seviyorum’ yazılı notlar iliştirdiğini söyledi ![]() Aşık olduğumuzda her şey çok güzeldir ![]() ![]() ![]() ![]() İlişkinize öncelik verin İlişki ilerledikçe sevgilimize gösterdiğimiz yakın ilgiyi zamanla kaybetmeye başlarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözcüklerin gücünü kullanın Ne kadar birlikte olduğunuz fark etmez önemli olan söylemeniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük hediyeler alın Hep karşı taraftan beklemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyonu kapatın Her gün dizi izlemekten vazgeçin ![]() ![]() ![]() ![]() Vakit geçirin Birlikteyken ne çok ne yapmaktan hoşlanıyorsunuz? DVD keyfi yapmak futbol maçı izlemek ya da fotoğraf çekmek… Mutlaka buna benzer ortak bir zevkiniz vardır; birlikte yapın… Hiçbir şey için vakit yok mu? Uyumadan önce 5-10 dakika sadece sohbet edin ![]() Evden çıkın Sadece yürüyüşe çıkın ![]() ![]() Rutininizi kırın Arada bir yaşam alışkanlıklarınızı değiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Onu dinleyin Bir kadın konuşmadan ne kadar sessiz kalabilir ki? Ama aşk zoru başarmak değil midir? Öyleyse siz susun biraz da o konuşsun ![]() ![]() Birey olun Paylaşmak güzeldir ama birey olun ![]() ![]() ![]() Profesyonel yardım alın Çoğu çift ayrılmak üzereyken son dakikada yardım almaya karar verir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|