![]() |
Evlilikte Duygusal Zeka... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Duygusal Zeka...Evlilikte duygusal zeka ![]() ![]() ![]() Araştırmacılar sorunların değil davranış biçimlerinin hayatı alt üst ettiğini söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün evlilikler geleneksel anlamıyla "Bir yastıkta kocamak " için başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilikte duygusal zeka ne kadar önemli? Evlilikte duygusal zekanın her zaman devrede olması gerekir ![]() ![]() ![]() Evlilik kişileri nasıl bir psikolojiye sokuyor? Evlilik kanunlar önünde pekiştirildikten sonra evlilik sürecinde birden fazla boyut başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal zeka kişiye ne kazandırıyor? Duygusal zeka olarak adlandırdığımız karşı tarafı anlayabilme algılayabilme ve aynı zamanda da kişinin kendi duygularını ifade edebilme becerisi çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal zeka sayesinde evlilikleri kurtarmak mümkün olabilir mi? Önceleri zeka bir bütün olarak ele alınıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşler en çok neden şikayetçi Eşim beni anlamıyor ![]() Eşim bana sevgi sözcükleri söylemiyor ![]() Eşimle duygularımı paylaşamıyorum ![]() Eşim benimle sohbet etmiyor ![]() Eşim bana zaman ayırmıyor başbaşa kalamıyoruz ![]() Eşim benim ilgilerime karşı ilgisiz ![]() Eşim çok duyarsız biri ![]() |
![]() |
![]() |
|