|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dedi, dedim, sevmek, yoluna ölmek |
![]() |
&Quot;Sevmek&Quot; Dedim. &Quot;Yoluna Ölmek&Quot; Dedi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Sevmek&Quot; Dedim. &Quot;Yoluna Ölmek&Quot; Dedi."yol" dedim ![]() alıp başını gitmek dedi ![]() "gitmek" dedim ![]() Bir "ahh" çekip "dostlardan ayrılmak" dedi ![]() "dost" dedim ![]() Durdu ![]() ![]() ![]() "yüreğime nasıl koysam bilemediğim"dedi ![]() "yürek" dedim ![]() dünyaları içine sığdıramadığım" dedi ![]() "dünya" dedim ![]() "hayatın bir yüzü" dedi ![]() "yüz" dedim ![]() "ardında ne gizli bilemediğim" dedi ![]() "giz" dedim ![]() "hep çözmeye çalıştığım" dedi ![]() "çalışmak" dedim ![]() "bitmeyecek öykü" dedi ![]() "öykü" dedim ![]() "binlercesini içimde gizliyorum" dedi ![]() "gizlemek" dedim ![]() "işte her şeyin bitimi" dedi ![]() "şey" dedim ![]() "sevda" dedi ![]() "sevda" dedim ![]() "peşinden koştuğum" dedi ![]() "koşmak" dedim ![]() hayat bir maraton" dedi ![]() "hayat" dedim ![]() "öyle kısa ki! ![]() ![]() "niçin kısa?" diye sordum ![]() "yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi ![]() "yaşanması gereken ne var?" diye sordum ![]() "aşk" dedi ![]() "kaç kere?" diye sordum ![]() "bin kere" dedi, "milyon kere" "neden bir kere değil?" diye sordum ![]() "bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi ![]() "önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum ![]() "acı çekmek mi?" diye sordum ![]() "evet, aşk acısında yok olmak" dedi ![]() "yok olunca! ![]() ![]() "işte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi ![]() "gerçek aşk! ![]() ![]() "büyük o!" dedi ![]() Durdum ![]() ![]() "neden sustun?" diye sordu ![]() "yüreğim titredi sanki" dedim ![]() "neden?" diye sordu ![]() "bilmiyorum" dedim ![]() "evet ![]() "nerede?" diye sordum ![]() "her yerde" dedi ![]() "nasıl?" diye sordum ![]() "yüreğini aç" dedi ![]() "yüreğimi açmak! ![]() ![]() "bir tebessümle bak her şeye" dedi ![]() "tebessüm" dedim ![]() "her kapının anahtarı" dedi ![]() "kapı" dedim ![]() "girmeden bilemezsin" dedi ![]() "ya korku!" dedim ![]() "bilinmeyenden korkar insan" dedi ![]() "ben bilmiyorum" dedim ![]() "neyi?" diye sordu ![]() "ben'i" dedim ![]() "sen kimsin?" diye sordu ![]() "ben kimim?" diye sordum ![]() "sevgiyle beslenensin" dedi ![]() kimin sevgisiyle?" diye sordum ![]() "büyük o'nun ![]() ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() "kimsin?" diye sordum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|