![]() |
Aşk Aşksa Eğer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Aşksa Eğer![]() Hiçbirşeyi algılamıyor yüreğim,bildiğim tek doğru sensin ![]() ![]() ![]() ![]() Daha dün gibiydi iki kenti birbirine zincirleyen aşkların çözeltisi ![]() ![]() Düşünürken seni,düşünmek hayallerimin en güzel yerinde kurgusuz bir gerçekti ![]() ![]() Gördüm ilk defa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlat dediler nasıl gidiyor aşkı yazdığın yazılar ![]() Anlattı gece,aşk aşksa eğer anlatamaz yaşamadan aşka yazılanlar ![]() Bir mevsimin tam ortasındaydım ![]() ![]() ![]() Sonbahar'da bir Ekim,tıpkı Temmuz'a benzer gibiydi ![]() ![]() Değiştirmek mümkün olmadı mevsimi ![]() ![]() ![]() Eskisi gibi uyuyamıyorum artık ![]() ![]() ![]() Aşk aşksa eğer ölüm bir anlık ![]() Ve başa dönüp düşünürsem beni düşündüğünü ve kalemi elime yapıştırıp yazabilirsem eğer kağıtlara, beyazlığına çizebilirsem güzelliğini, sözlerinden geçebilirsem gecelerin suskunluğuna, bir adım fazladan karışıp öpebilirsem buza kesmiş dudaklarının renginden,aşk aşksa eğer dediğim,her kelimeden cümleler kurabilirsem sana, Ne mutlu bana ![]() A$k A$ksa Eğer Aşk aşk olduğunda, Ve beni düşünmediğini düşündüğüm her zamanda, Yokluğuna yazılırım sevgilim, Yokluğuna gölge ekleyen bu şehrin, Yüzüme kapanan duvarlarına ![]() ![]() ![]() Ve kış ortasında, Aşk aşksa eğer bilirim, Yaşatmaz beni yüreğin, Başka bir yüzün aynasında ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|