Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, aşksa, eğer

Aşk Aşksa Eğer

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Aşksa Eğer

Hiçbirşeyi algılamıyor yüreğim,bildiğim tek doğru sensinSana uzanıyor her gökkuşağının o esrarengiz renk karmaşasıBakıyorum herkes birşeyler yazıyor Yazdığını okuyacak vakit bile bulamıyor

Daha dün gibiydi iki kenti birbirine zincirleyen aşkların çözeltisiAşk aşksa eğer zincir nedir bilmezdi

Düşünürken seni,düşünmek hayallerimin en güzel yerinde kurgusuz bir gerçektiO hep anlatılan martılar vardıya hani,şiirde,şarkıda,öyküde

Gördüm ilk defaBana iki beden büyüktü sevdalar sen olmayıncaKorkmakmı aslaAsla seni sevmekten korkmadımYüreğim sendin,sen yüreğimde taşıdığım Sonra herkes geldi,oturdular karşıma

Anlat dediler nasıl gidiyor aşkı yazdığın yazılar Güldüm ve döndüm geceye,
Anlattı gece,aşk aşksa eğer anlatamaz yaşamadan aşka yazılanlar

Bir mevsimin tam ortasındaydımNe yöne baksam çıkışı olmayan bir labirent gibi yalnızlıktımBeni öptüğün her şiirde ben zaten aşk gibi aşktım

Sonbahar'da bir Ekim,tıpkı Temmuz'a benzer gibiydiO ilk yazılanlara,o ilk okunanlara benzer bir şeydi

Değiştirmek mümkün olmadı mevsimiAyları çıkarıp atamadım mevsimlerdenSeni tanıdığım gün,sanki hiç yaşanmamış bir balayı ve belkide yüreğime vurdu hayat senin ellerinden en büyük damgayı

Eskisi gibi uyuyamıyorum artıkKuşlarda yok nedense,öldümü yoksa mevsimi olmayan doğurganlık İnanmam asla şimdi nerede o savurganlık

Aşk aşksa eğer ölüm bir anlık
Ve başa dönüp düşünürsem beni düşündüğünü ve kalemi elime yapıştırıp yazabilirsem eğer kağıtlara, beyazlığına çizebilirsem güzelliğini, sözlerinden geçebilirsem gecelerin suskunluğuna, bir adım fazladan karışıp öpebilirsem buza kesmiş dudaklarının renginden,aşk aşksa eğer dediğim,her kelimeden cümleler kurabilirsem sana,
Ne mutlu bana

A$k A$ksa Eğer

Aşk aşk olduğunda,
Ve beni düşünmediğini düşündüğüm her zamanda,
Yokluğuna yazılırım sevgilim,
Yokluğuna gölge ekleyen bu şehrin,
Yüzüme kapanan duvarlarına

Ve kış ortasında,
Aşk aşksa eğer bilirim,
Yaşatmaz beni yüreğin,
Başka bir yüzün aynasında

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com