![]() |
Uzaklardaki $İmdi Ne Yapıyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklardaki $İmdi Ne Yapıyorsun...Şimdi ne yapıyorsun ![]() ![]() ![]() Birgün daha geçti sensiz ![]() Ben yine aynı bilgisayar başında, radyomun sesini az açmış zamanımı ve işimi bitirmeye çalışıyorum ![]() Öyle hasretimki yıldızlar altında seninle oturmaya, Deniz kenarında oturup martıları izlemeye ![]() Hatırlarmısın yüzümüzü okşarcasına esen rüzgara doğru bir bankta otururduk, sen başını omzuma yaslar denizin ve sonsuz maviliğin birleştiği noktaya dalardın, Bende usulca saçlarını okşar esen yelin o büyüleyici serinliğine kendimi bırakırdım ![]() Şimdi binlerce kilometre uzaktayız, Bazan mesafelere isyan edesim geliyor çünkü en ihtiyacım olduğu an sana, yalnızlığım yanımda oluyor ![]() Yalnızlığım sarıyor senin yerine beni, Yalnızlığım paylaşıyor tüm dertlerimi, Yalnızlığıma haykırıyorum deli gibi sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ahh yanımda olsan, Deli gibi sarılsam sana, öyle hasretimki ![]() ![]() ![]() Elimi kalbime koyduğum her an seni yanımda bulacakmış gibi oluyorum ![]() Sessizce adını fısıldıyorum Gözlerimi kapayarak ![]() ![]() Buz gibi odam birden sıcacık bir mekana dönüşüyor ![]() Özlüyorum birtanem ![]() ![]() ![]() ![]() Yazıyorum şuan hissettiklerimi, yazmaya çalışmak kar etmiyor çünkü inan hissettiklerimi yazmaya kelimeler yetmiyor ![]() ![]() Hiç bir şey yerini tutmuyor senin ![]() soğuk klavyemin tıngırtıları beynimi kemiriyor adeta, Yoksun sevdiğim yoksun işte ![]() ![]() ![]() Müziğin her notasında sen varsın sanki Bak ne diyor şarkıda , Onur Akın "Geceyi sana yazdım sızımı sana Tutundum güzel sesine tenine tutundum ![]() ![]() ![]() Yanarım sana ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizim sana koştum iklimler boyu Uykular yanan liman uykular haram bir vapur geçer dalgasında savrulan ben dön yürek yurduma evine dön ![]() ![]() ![]() Yanarım sana ![]() ![]() ![]() Bir gece daha geçti en insafsızından, ayrı kalmak ne zormuş be cancağzım ![]() Yetmiyor yazmak hasretimi gidermeye Yetmiyor hiçbirşey senin özlemini gidermeye ![]() Anladım ben sensizken yarım kalmış bir roman gibi anlamsızım ![]() Unutma sevdiğim, ne kadar uzakta olursam olayım yine sendeyim ![]() Birgün uzaklarda yakın olur, önemli olan YÜREKLER BİR OLSUN |
![]() |
![]() |
|