![]() |
Ey Aşk! Hazırım. Son Hamleni Yap Şimdi.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk! Hazırım. Son Hamleni Yap Şimdi....Boşluklar ve Ben Ne anlatmalıyım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeminlerim asık yüzlü kararlarım asla olmazlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teslim olunan kasırga gibi ![]() ![]() ![]() Kimse yok ellerimi bırakma düşeceğim ![]() ![]() ![]() Gece kanıyor sessiz ve derinden ![]() ![]() ![]() Ellerim sana kanıyor tut onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aslında hep cevaplarını bilmediğim sorular var hayatta ![]() ![]() Oysa konuşacak ne çok şey var ![]() söz etmek isterdim mesela ![]() ![]() ![]() Hani hep bir sırları vardır da ifşa ederlerse bir güvercin olup uçup giderler ![]() Gülüyorsun içinden "Peri kızı mı sanıyor bu kendini?" diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat; benim için boşlukları doldurabilme becerisi Geceyi kanatıyor bakışların ![]() ![]() ![]() Ben boşlukları dolduruyorum; boş sandalyeleri boş saatleri fill in the blanks'le belirtilen kelime arası boşlukları avare boş gönülleri ![]() ![]() ![]() ![]() Çekilmiyor hayat ya da çekemiyorlar bizi bilmiyorum ![]() ![]() usulca kalbine dokunuyorum sonra ![]() Ey aşk! Son hamleni yap şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() ![]() Tutunmaya çalıştıkça parçalanıyor ellerim ![]() ![]() yürek çarpıntılarım kor gibi yakan hasretlerle geçen günlerim ![]() Ne mümkün sevgili ve ne mümkün toprak ![]() Ey aşk! Hazırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|