![]() |
Uzaklardan Bir Ses Olmani İsterdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklardan Bir Ses Olmani İsterdimUzaklardan bir ses olmanı isterdim bir selam bir nefes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelseydin ve yaslasaydım başımı omuzuna ağlasaydım doya doya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle suları yeşil bir ırmağın kıyısında buluşmak saçlarının kokusundan öpmek içime çekmek ve serin soluğundan içmek sana sarılmak kucaklamak uçmak isterdim… Ama nafile aramızdaki bütün yollar kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşler içinde bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun işte kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirim sevmek ve özlemek bir ateşe dokunmaktır; yakmaktır yüreğini yangınlarda ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum buza dönüşüyor gözyaşlarım… Ağlıyorum akıp gidiyor gözyaşlarım çağlayanlara… Bakakalıyorum ardından çaresiz… Ah! bir el olsan dokunsan alnıma okşasan saçlarımı bir anne şefkatiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyorum artık derin derin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim kanrevan dikenler acımasız ayaklarım kırık koşamıyorum artık doruklara menzil uzak ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce sen gel sevgilim solmadan resimler şiirler sislenmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun işte kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor şimdi ![]() |
![]() |
![]() |
|