İkisi Bir Arada Olamıyormuş.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İkisi Bir Arada Olamıyormuş..Saatler geçmez oldu yine ![]() Meğerse çabuk geçer bildiğim zaman geçmez olurmuş bir beklenen varsa![]() Bekliyorum ![]() ![]() Bıkmadan usanmadan![]() Arada bir ah çekiyorum![]() Sonra yine bekliyorum![]() Ve bu böyle sürüp gidiyor günlerdir![]() Kimselerle konuşmuyorum uzun zamandır ![]() Bana O''''nu bırak artık berbat görünüyorsun diyorlar![]() Sen bu aşkı tek başına yaşıyorsun O seni sevmiyor diyorlar ![]() Yıkılıyorum seni savunurken cümlelerimle![]() Gelsen artık Cümlelerime anlam katsan![]() Savunmalarım güçlense![]() Yine haksızlık ediyorum sana ![]() Anlamam gerekmez mi artık yaşadıklarını![]() Çelişkilerini![]() Hayatının ne kadar karmaşık ve ne kadar yalnızlıkla dolu olduğunu ![]() Aşk beni çok bencil yaptı sevgili![]() Ama sende beni anlarsın biliyorum![]() Hayatta tutunduğum bir küçük kuşum bir de kocaman adamım var![]() Gerisi yalan![]() Gerisi boş![]() O kadar sinmiş ki herşeyin üzerime ellerimdeki sigara kokusu senin kokungözlerimdeki bakışlar senin bakışların sanki ![]() Saatlerce dalabiliyorum umarsızca uzaklara![]() Seni yaşatıyorum biliyor musun sen olmasan da yanımda![]() Çok sevdiğim bir şiir vardı tam aklımda değil sözleri Ama bir yerinde '' karşımdaki boş sandalyeni şereflendiriyorum her gece sen olmasan da hayalinle'' diyordu![]() Benim yaptığım da bu işte![]() Seni sensiz yaşamaya o kadar alıştım ki şimdi tüm korkularım seninle yaşanacaklar üzerine oldu![]() Eğer görebilseydin şimdi beni ''yine başladın mı abuk sabuk düşüncelerinle kavga etmeye'' derdin biliyorum ![]() Elimde değil bu kavgalar![]() Beynim neden yaratıyor bunları bilmiyorum![]() Bir yanım sana gözü kapalı bağlanmak için çırpınırken diğer yanım olmamalı diye mücadele veriyor![]() Ah ne zormuş![]() AŞK bu muymuş? Yaşlanıyorum ve hala neler yaşadığımı bilemiyorum![]() Keşke şu an yanımda olabilseydin diyorum inatla olamayacağını bilerek ![]() İhtiyacım olan tek şey kokun![]() Kokunla beraber götürüyorsun her defasında içimdeki huzuru … Bir hayat bir insan üzerine kurulabilir mi bu kadar körü körüne ![]() Neden ve nasıl herşeyim olabildin![]() Ne yaptın bilmiyorum![]() Ve birşey de yapmadın aslında![]() Sen olduğun gibiydin her zaman![]() Tüm çelişkiler bende![]() Yalvarırım gel ve kurtar beni artık ![]() Ne olacaksa olsun![]() Ya varım de sonuna kadar ya da bitti artık de![]() Kurtar beni yaşadığım karmaşadan![]() Kendimden saklanır oldum sana açıldıkça![]() Mutluluk yaramıyor bana sevgilim ![]() İki gündür o kadar mutluydum ki şimdi neden kendimi kapana kıstırmak için uğraşıyorum bu kadar![]() Ve neden birden bire içim bulanmaya başladı yeniden![]() Seneler önce bir büyüğüm şunu demişti bana ''sen hiçbir zaman mutlu olamayacaksın'' Ve ben çok gülmüştüm o zaman![]() Şimdi anlıyorum ne demek istediğini![]() Gözlerini ve kulaklarını en önemlisi de beynini kapamadıktan sonra mutlu olunamıyormuş gerçekten![]() Ya umursamamayı öğrenmeli hayatı ya da mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçmeliymiş insan… İkisi bir arada olamıyormuş ![]() ![]() |
|
|
|