![]() |
İkisi Bir Arada Olamıyormuş.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkisi Bir Arada Olamıyormuş..Saatler geçmez oldu yine ![]() ![]() ![]() ![]() Bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimselerle konuşmuyorum uzun zamandır ![]() ![]() ![]() ![]() O seni sevmiyor diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine haksızlık ediyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatının ne kadar karmaşık ve ne kadar yalnızlıkla dolu olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar sinmiş ki herşeyin üzerime ellerimdeki sigara kokusu senin kokungözlerimdeki bakışlar senin bakışların sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer görebilseydin şimdi beni ''yine başladın mı abuk sabuk düşüncelerinle kavga etmeye'' derdin biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke şu an yanımda olabilseydin diyorum inatla olamayacağını bilerek ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hayat bir insan üzerine kurulabilir mi bu kadar körü körüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalvarırım gel ve kurtar beni artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk yaramıyor bana sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkisi bir arada olamıyormuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|