Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artik, git, inanki, savasamiyorum, seninle

Git! İnanki Git Artik Savasamiyorum Seninle.

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Git! İnanki Git Artik Savasamiyorum Seninle.

Git! Inanki git artik savasamiyorum seninle
Sabaha kadar yapilmis sinir harbinin ardindan hala uyumamis gozlerim ve artik uyusuk hissettigim vucudum su anda git diyebilecek kadar cesaretli sana
Bi uyusam bi daha uyanmasam diyorum ( bi damla gozyasi dokuluyo) bi uyusam ve uyandigmda ohh kabusmus desem
Sen desenki ne gordun ruyanda kanter icindeydin gece
sarilsam sana gecse icimdeki huzursuzluk!

Git!
Inanki git
Ben artik guclu de hissetmiyorum kendimi
agir geldi bu ask bana
Toparlayamadim kendimi senin hep kuskucu sevdan karsisinda Kendimden suphe eder oldum sayende
yaparmiyim acaba oyle die sorular sorar oldum kendime
beni kendime bile yabancilastirdin sen
Sevdani yuregime koydum dedikce ben sana
sen hep baska seyler aradin dilimde
gozumde
aklimda
gecmiste hatta gelecekte

Git!
Oyle kirici oluyosunki ofken sardiginda benligini
Sonradan ozur dilemeyi iyi beceriyo olsan ne farkederki
su an 2 gundur suren mide krampina sebepse sozlerin
ozrun ilac olacakmi?
Ozrun affedilir ama silinecekmi sozlerin beynimden
(bi an allahim olsem de su an surda varolmasam diyebilecek kadar acitmisken sen benim canimi ne kiymeti var paylasilan guzel anlarin olumun adini andirdiktan sonra sen bana)
Bu gidisin son sozlerini nerde sakliyosun simdi?
Suskunlugunun ardindan gelen deli firtinada vuruldum ben dun gece Artik ne yapsan ne desen daha fazla incinmez bu kalbimYazik bi veda kaldi bu sevdaya sen yakistirdin soylemek bana dustu! Icten gulusunun yerini gaddar vurucu sozlerin aldi Sicakliginin yerini bi soguk firtinada kaptirdim dun gece Sabaha kadar iskenceye cekilmiscesine lime lime acittin her hucremi Keske vursaydin da acisi gecseydi bi zaman sonra simdi soylesene sozlerinin izlerini ne silerki yuregimden? Hep hatirasi kalsin die yaptin yaptin sen bence oyle acimasizdin ki dun gece artik ne dusunecegimi sasirdim ben!
Hep sana isyan ettigime bakma sozum sana diye sozcuklerim sana diye hep sanaymis gibi gozukuyo Inan kendime bi yazi yazsam bu kadar ozenle secilmis kelimelerle suslemezdim onu Sen cezayi kendine kestin hesapta seviyorum ama git diyosun Gidiyorum zaten endiselenme Kalmaya niyetim yok artik Ama bana oyle bi ceza verdinki farkinda olmadan kendimi nasi kendime getiririm diye dusunuyom kara kara Kendimi nasil kendime getiririm yeniden

hoşçakaL a$k

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com