|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artik, git, inanki, savasamiyorum, seninle |
![]() |
Git! İnanki Git Artik Savasamiyorum Seninle. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Git! İnanki Git Artik Savasamiyorum Seninle.Git! Inanki git artik savasamiyorum seninle ![]() Sabaha kadar yapilmis sinir harbinin ardindan hala uyumamis gozlerim ve artik uyusuk hissettigim vucudum su anda git diyebilecek kadar cesaretli sana ![]() Bi uyusam bi daha uyanmasam diyorum ( bi damla gozyasi dokuluyo) bi uyusam ve uyandigmda ohh kabusmus desem ![]() Sen desenki ne gordun ruyanda kanter icindeydin gece sarilsam sana gecse icimdeki huzursuzluk! Git! Inanki git ![]() Ben artik guclu de hissetmiyorum kendimi agir geldi bu ask bana ![]() Toparlayamadim kendimi senin hep kuskucu sevdan karsisinda ![]() yaparmiyim acaba oyle die sorular sorar oldum kendime beni kendime bile yabancilastirdin sen ![]() Sevdani yuregime koydum dedikce ben sana sen hep baska seyler aradin dilimde gozumde aklimda gecmiste hatta gelecekte ![]() Git! Oyle kirici oluyosunki ofken sardiginda benligini ![]() Sonradan ozur dilemeyi iyi beceriyo olsan ne farkederki su an 2 gundur suren mide krampina sebepse sozlerin ozrun ilac olacakmi? Ozrun affedilir ama silinecekmi sozlerin beynimden ![]() (bi an allahim olsem de su an surda varolmasam diyebilecek kadar acitmisken sen benim canimi ne kiymeti var paylasilan guzel anlarin olumun adini andirdiktan sonra sen bana) Bu gidisin son sozlerini nerde sakliyosun simdi? Suskunlugunun ardindan gelen deli firtinada vuruldum ben dun gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep sana isyan ettigime bakma sozum sana diye sozcuklerim sana diye hep sanaymis gibi gozukuyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hoşçakaL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|