![]() |
Düş (Me) Ler... /... Aşk Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş (Me) Ler... /... Aşk Bittibugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ama sen herkesin öğrettiğini yineledin şimdi aşk ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kabuklarından bir mumluk yapmıştım sana, vermeye zamanım olmadı şimdilerde içinde yakıyorum, sesini duyuramayan kelimelerimin yorgunluğunu biliyor musun ![]() ![]() ![]() ![]() sen cümlelerimin 1 ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde, odaları boştu ![]() ![]() ![]() ![]() bir küçük not bile yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın, adresimin caddesi ![]() ![]() ![]() ![]() III ![]() ![]() ![]() ![]() dün gibi hatırlıyorum ayrıldığımız günü 24 ocak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanki herkes beni görmek için toplanmıştı şehir meydanında parmaklarıyla gösteriyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() bu günlerde ![]() ![]() ![]() o günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekte kim olduğunu çok düşündüm, özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum sen ![]() ![]() ![]() ![]() dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın beni beklemeye gidiyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraz önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim, dudaklarıma almışken ıslaklığını sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana yaşatmak istediğim çok şey vardı, aşk’da kısa çubuğu ben çektim ![]() ![]() ![]() V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabaha karşı gittiğin için bağışladım seni sen de kendini bağışladın mı ![]() ![]() ![]() ![]() zor oldu indirmek resimlerini duvarlardan ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok önceleri sorduğum bir soruydu, “şiir bir aşk’ı kurtarabilir mi?” diye yirmi dokuzuma iki adım varken gülümsüyorum da, şiir bir aşk’ın ancak bekçisi olabilir VI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() illegaldir bütün terk edişler, ölümlerde dahil ![]() ![]() ![]() VII ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mayıs’ın çocuklarıyız ikimizde belki de bu yüzden acele ettik ayrılmak için, tenlerimizin ateşi bizi kavurmasın diye ![]() ![]() biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() seninkini vermek içinse çok geç doğum günün kutlu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() mumlarını söndürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() VII ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedim ![]() ![]() ![]() ![]() aşk bitti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|