![]() |
Sana Aşık Olmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Aşık Olmakİçimden kopup gelen bir korkuydu sana aşık olmak ![]() Dalgalarına kapılıp sürüklenmek bir sal gibi ufka doğru, ![]() ![]() ![]() Bu yüzden gecelere gizlerdim gözlerinin eşsiz ışıltısını ![]() Geceleri ise dizelere gizlerdim sonra, Saçlarından yola çıkardım sessizce, Uzun ve yorucu bir yolculuk olurdu parmaklarıma, ![]() ![]() ![]() Yumuşak dokunuşlarda alevlenirdi dudakların, Dudakların İzmir! ![]() ![]() ![]() Dudakların Ankara! ![]() ![]() ![]() Dudakların İstanbul! ![]() ![]() ![]() Dudakların içimi ısıtan bir masaldı kendimden dinlediğim, Gizlediğim, ![]() ![]() ![]() Bütün bir gün seni seyredebilirdim, Gözlerin gözlerimde yankılanırdı, Gözlerim sessiz çığlıklarla gözbebeklerine koşardı, Kaybolurdummm içinde! ![]() ![]() ![]() Her defasında çekip çıkarırdın beni sen, Acının derinleştirdiği dipsiz kuyulardan ![]() Beni 'SENİN'leştirirdin! ![]() ![]() ![]() Dudakların ateşşş! Dudakların volkan gibi yakardı ![]() Ruhum yükselmek isterken ölüme, Her defasında beni çeker sen alırdın, Dudakların alırdı beni! Gözlerin alırdı! Benliğim olurdun! Yüreğim olurdun! Gökyüzünden sanki bir parçaydın sen ![]() En güzel maviden kesip almıştım seni ![]() Söküp almıştım tahta saplı bir hançerle kalbini, O günden beri ben, ![]() ![]() ![]() Sonsuzmuş gibi meydan okuyup her kıyamete, Dilek yerine seni tutmuştum yıldız geçişlerinde ![]() Her seni dilediğimde daha çok senin olmuştum ![]() Uzaklardan, ![]() ![]() ![]() Çoook uzaklardan, ![]() ![]() ![]() Nehirlerden bir şarkı mırıldanıyor yalnızlık ![]() ![]() ![]() Şu an soğuk gecelerden biri, Soğuk ve bir o kadar da sensizlik dolu, Saçların, Ellerin yok yanımda, ![]() ![]() ![]() Sensiz ölüm gibiyim! ![]() ![]() ![]() Gözlerinin dokunduğu her yer, Ama heryerrr ![]() ![]() ![]() Acıyooor bebeğimmm ![]() Biliyorsun sensin silemediğim aklımın en uzak köşelerinden ![]() Sen gittin ve mutluluk ta kalktı tedavülden ![]() İçimde öldüğün günden beri, Geceler uzun, ![]() ![]() ![]() Geceleeer, sonsuz düşler, ![]() ![]() ![]() Ayrılan ve bir daha hiç birleşmeyen eller, Bir gece, ![]() ![]() ![]() 'küçük bir hikayeyle biten', Ölümsüz sandığımız sevişmeler, Gecelerden biri, ![]() ![]() ![]() Bir son daha istiyor Tanrılar uzaklardan, ![]() ![]() bir son daha! ![]() ![]() ![]() Kurban aranıyor sonsuzluğa, ![]() ![]() ![]() Kurbaaan! Kurbannn! Gökyüzünden bir yıldız kayıyor, ![]() ![]() ![]() Yüreğim kayıyor bir başka galaksilere, Sen kayıyorsun yüreğimle beraber, Sonsuz düşler içinde, ![]() ![]() ![]() Dere kıyısındaki taşlar parıldıyor, ![]() ![]() ![]() Ve her gece bir yıldızzz! Bir ayrılık! Bir yıldız! Bir ayrılık! Oyyyy! ![]() ![]() ![]() Ooooooy! ![]() ![]() ![]() Oooooyyyyyyy! ![]() ![]() ![]() Kaçamadım işte! Kaçamadım! Kaçamadım sensizliğimden! Kaçamadım! Bu son dansın olsun bensiz, ![]() ![]() ![]() Ve, Bu son şiirim olsun sensiz, ![]() ![]() ![]() Son defa baksın gözlerim, Dünya ya, Gözlerine, Son defa dizilsin dizeler, Şu bıçkın gönlüme aaaaah! Ahhh ben! ![]() ![]() ![]() Kaçamadım sensizliğimden! Kaçamadım! Kaçamadım! Bu son dansın olsun bensiz, ![]() ![]() ![]() Ve, Bu son şiirim olsun, Olsun, Sensiz, Sensizzz, ![]() ![]() ![]() Ben adını yazdım cennetimdeki kulübeme, ![]() ![]() ![]() Ben seni yazdım, Ortalığı kasıp kavuran gönlüme, ![]() ![]() ![]() Ben seni yazdım gökteki meleklerin yerine, ![]() ![]() ![]() Ben seni yazdım, Seni yazdım, OOOOOOOOOOOOF! OF! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|